- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, megtaláltam, amit mondtál. Én "vegyítés" módban hagytam a VLC-t, illetve bekapcsoltam a "váltottsorosság-megszüntetés"-t is. Pont a Rex felügyelőt néztem én is, és vártam, hogy mozduljon már meg valaki. Nos, se bekapcsolva, se kikapcsolva nem tapasztaltam a csíkozást.
Elég érzékeny a szemem az ilyenekre, szóval valószínű, hogy ez a film már eleve "deinterlaced".
Délelőtt is próbálkoztam, de akkor még a HomeSys programmal. Akkor ment a TV2-n az a hulladék műsor...a jóslós. Kénytelen voltam azt nézni, és ott durván látszódott a csíkozás.Néztem az előbb M1-et és M2-t, ugyancsak VLC-vel, és ott nagyon érződött a különbség a be- illetve a kikapcsolt mód között.
Egy szó, mint száz, VLC-vel sokkal jobb a helyzet! Sajnos a HomeSys nem tudja ezt a módot, legalábbis én nem találtam...
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest