- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Ezt a kérdést akkor felejtsük el, nem is akarok tovább kínlódni ezzel a cuccal.
Azoknak is írom ezt, akik CSAK felvenni akarnak megjelenítés nélkül, most itt egy kipróbált, működő leírás, program!!
A SmartDVB programban (ami már egy ideje fent van, de eszembe nem jutott volna a beállításokat/menüket átnézni alaposan) van egy olyan pont, hogy Renderless mode.
Na ezt szépen bekapcsoljuk, ekkor képernyő fekete/no hang, CPU használat 1-2%. Megnyomjuk a REC gombot és nem kell megijedni, szépen felveszi az adást, attól függetlenül is, hogy mi azt nem látjuk. És még ekkor is csak 1-2% a cpu. A felvett anyag tökéletes.2 lehetőséget próbáltam ki.
1. Nézzük az adást, hogy mikor kezdjük el felvenni a műsort. Mondjuk elindítjuk a REC-et, miközben még van kép. De úgy döntünk, hogy pár perc után mégis inkább Renderless módba megyünk. A felvételt nem kell leállítani, elég csak a rend. módot megnyomni. Annyi hátránya lesz ennek, hogy a már felvett anyagban az átkapcsolás idején kb 1s (jobb esetben pár frame) hang/képhiba lesz, mintha lecsökkenne a jelminőség.
2. Már renderless módban vagyunk és ekkor indítjuk el a felvételt "látatlanban". Ekkor a felvételen nem lesz hiba.
Csak azért írtam ezt le, mert már többször feljött ez a téma, de úgy vettem észre pontos és konkrét megoldást még senki nem adott.
Ha csak én nem vettem észre, akkor sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- OTP Bank topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest