- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
Nekem ilyen van de nem vagyok elragadtatva tőle, egy csomó progi félig látja csak, a TSReader is csak Quality-t mutatja 0-100-ig normálisan a Strength meg 40000 -> -16000
.
A PVR2 + a DVBViewer működik vele normálisan, a SmartDVB + MPC HC látja de nem működik. VLC-vel megy csak csatornaváltás nincs
A driverrel XP x86 + Win7 X64 alatt sincs probléma, kivéve a fentebb említetteket.
Nem tudtam más tunerrel összehasonlítani az érzékenységét, de a jó erős jelet szereti. -
törölt tag
bzoley rendelkezik személyes tapasztalatokkal DTV Dongle H-val. Én személy szerint rosszul vagyok az USB-s tunerektől (bár DVB módban annyira már nem számít). Leadtek driverekkel egyébként nem jellemző, hogy probléma lenne, bár előfordult már. Viszont gyorsan javítani szokták (ez a többi gyártóról már nem feltétlenül mondható el, sajnos tapasztaltam már több ilyen problémát is). Egyébként miért akarsz egyáltalán külső tunert venni asztali géphez?
Ahhoz, hogy megjelenítés nélkül vegyél fel, ahhoz az is kell, hogy a sw támogassa ezt.
A PVR2 egyébként nyugodtan használható, nem igényel cserét. Mondjuk a DXVA egyelőre bugos benne. EPG-ből lehet felvenni felvételi listára pár kattintással. Amennyiben kötött időpontokban vannak a meccsek (mondjuk minden nap 14:00, 16:00 és 18:00-kor kezdődnek a meccsek), akkor ez tovább egyszerűsödik, mert lehet ismétlődő időzítést is állítani. Persze nem hátrány ha van egy jó nagy vinyód is minderre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Nintendo Switch 2
- Socket AM4
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest