Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Csak a leirasabol, keress ra a tipusra a neten, de szerintem 90%, hogy nincs benne ilyen tuner.
Na rakerestem neked

Tuner:
- Teletext 1000 programhellyel
- 1 analóg tunerVagyis nincs benne, csak a hanyomanyos analog tuner. Szoval ezt buktad

Azt tudod tenni, hogy veszel egy kulso DVB-T tunert, ami tud MPEG-4 -et ( ez fontos, mert az ujabb, DVB-T tuneres tv-kbe az olcso MPEG2-es tunert tettek, es hiaba van digitalis tunered, ugyanugy nem latod az adast...). Egy ilyen tuner 50e ft korul kezdodik, szoval nem olcso mulatsag, es akkor ezzel meg azt is elbukod, hogy pl a video/dvd felvevo egymas utan tobb csatornarol tudjon adast felvenni, hiszen itt a belteri egyseget neked kell kapcsolni (tehat nem a tv-n valtod a csatornat, hanem ezen a dobozon, es ezt a felvevo mar kulon nem tudja megtenni...vl
Az msn az oke, tudom hogy ez a mai divat, csak engem kiraz a hideg, ha igy ezt latom...

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GTA V
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Battlefield 6 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 GAMER LAPTOP 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann