- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Persze az az egy csatorna is több, mint a semmi, de most már van egy "belépő szintű" doboz.
Az nem tud ilyet. De nem adtak hozzá antennát sem, pedig egy olyan kicsit elfogadtam volna. A minap egyébként eső volt, és jól működött egy régi (teleszkópos) szobaantennával. Csak az első próbánál állt rosszul, és tiszta kockás volt a kép, azt hittem már, rossz a box.
Azt jól tudom, hogy 1080i (vagy akár 1080p) TV-adás nem lehet (magyarul csak a mediabox funkció felől érkezhet ilyen jel)?
ui: jó helyen lakhatsz
-
Kernel
nagyúr
SCART és RF-kimeneten csak a szabványos analóg SD-jelet lehet kiküldeni, ami csak 576i vagy 480i lehet (PAL vagy NTSC).
Nálunk értelemszerűen az 576i beállítás jön szóba, ami megegyezik a bejövő SD adásokkal, hiszen lejjebb skálázni nincs értelme, illetve régebbi TV-ken az NTSC nem is menne.
Nagyobb felbontások a HDMI-kimenetre vonatkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged