Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor343
tag
Én megértem, hogy neked az a véleményed, hogy "ipari hulladék" lett a játék,de ha már véleményt írsz akkor kifejthetnéd kicsit bővebben is, mert az, hogy beírsz két sort arról hogy fos, az nem igazolja azt hogy tényleg az lett a játék.
Amúgy meg játszottam az első meg második résszel is, és hát nekem azok eléggé az elmegy kategóriába tartoztak, el lehetett szórakozni velük, de nem volt semmi kiemelkedő bennük, szerintem. A mai korhoz viszonyítva a ds 3 semmivel sem rosszabb. (sőt az én véleményem szerint még jobb is, de az most lényegtelen)Abban meg igazad van, hogy azt írsz amit akarsz és én ebbe nem is akartam/akarok beleszólni. Csak szerintem akkor se illik ilyeneket irkálni.
A véleményedet nyilván leírhatod, hiszem ezért van ez a topik, csak szerintem kulturáltabban és bővebben kéne. De ha te megelégszel ennyivel akkor az a te dolgod.
Részemről zártam a vitát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest