Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Sk8erPeter, a dolgozatomban kérték, hogy ne csak közvetlen a megszerkesztett fieldeket mutassam be Drupalban, hanem azt is, hogy ennek milyen az adatbázis szintű támogatottsága, "hogyan tárolja a Drupal az ezekbe a létrehozott mezőkbe bevitt adatokat".
Az általad ajánlott programmal megjelenítettem ezeket a mezőket, miután kiexportáltam, majd az alábbi ábrát kaptam:
Egy-két "címszóban" eltudnád magyarázni, hogy az általam kiexportált táblákban található mezők (pl entity, deleted, delta ... és társai, amik itt elsődleges kulcsok is) milyen célt szolgálnak az adatokkal feldolgozásával, avagy megjelenítésével kapcsolatban? Sajnos csak komplett adatbázis sémákat találtam a neten is, de olyan doksit, ami a Drupal adatbázis szintű támogatását magyarázná, sajna nem. Egyáltalán dolgozatba illő prezentálást választottam, mit gondolsz, vagy ezeket felesleges volt így kiexportálni és vizuálisan megjeleníteni?
Az a baj, hogy egy egyszerű, érthető adatbázis szerkezetet véleményemen szerint nem tudnék bemutatni, mivel a Drupal annyi "saját maga által létrehozott, szerkesztet" táblával rendelkezik, amely csak egy érdemi lecsupaszítás és exportálás után lenne célszerű, de erre sajnos jelenleg sem tudásom, sem dolgozati terjedelmem nincs, amiben ezt bemutatnám (max pár oldal erejéig van rá lehetőségem) ezért csak kicsiben gondolkozom. De abban viszont jó lenne valami érdemi, ütős adatbázis támogatás prezentálás az általam szerkesztett mezők MySQL támogatásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Mobil flották
- Óra topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- LEGO klub
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Legion RTX 5090-es gép kerestetik
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest