Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andy83
aktív tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Ti most nem a TV2-n futó epizódokról beszélgettek, ugye?! Vagy akkor vmit nagyon benézhettem...

-
Fortissimus
őstag
tegnap lattam az uj duplareszt, nagyon jo volt, mar kellett

-
tiv83us
veterán
Haat, a tegnap esti resz eleg erdekesre sikerult.
Inkabb csak egy "atvezeto" epizodra csinaltak, igy House nem igazan csillog. -
Jadro
veterán
Darálok mint gép. Most értem a negyedik szezon végére. Durva befejezés volt. Ez a két utolsó rész perfekt!
-
LOTR
addikt
Srácok, csak én nem találok magyar feliratot az első két részhez, vagy tényleg nincs?
Köszi! -
válasz
puttputt
üzenetére
engem kimondottan idegesít, ahogy húzza a mondatokat, hogy úgy mondja, ahogy a szája mozog, de ezt minden mai szinkronon érzem. Más a magyar és az angol nyelv ritmikája, és amikor úgy csinálják a magyar hangsúlyt, ahogy a magyar ember nem beszél, kimondottan irritál.
néha kivágnak jeleneteket, illetve egész más értelmet adnak neki. meg eleve, minden színésznek más karakterű a magyar hangja (ismerve az eredetit)
-
puttputt
őstag
Meg lehetne tenni, a Simpson sorozatnál már sűrűn foglalkoztatott a kérdés, mert a Comedy előszeretettel tekinti szenilisnek a nézőtábort...
Amúgy, az AXN-en is megfordul néha House.Ez szinte az egyetlen olyan sorozat egyébként, amelyiknél egész hallgatható a szinkron is és csaknem teljesen jól illeszkedik.
-
nyunyu
félisten
torrentezd le!
sokkal tisztább, lágyabb, szárazabb érzés.Plane, hogy 720p-ben is megtalalhato, igy akar az osz szalakat is meg lehet szamolni House abrazatan.
Csak nemtom ezt a sok orvosi blalát hogyan fogom bírni olvasással, meg felfogással xD
Nem rosszabbul, mint a szinkront, ugyanis a szinkronban sem mindig forditjak le a betegsegek neveit.
"It's not lupus"-hoz meg nem kell nagy tudomany. -
Dany007
veterán
Thanks!
Akkor azért nem vágtam. Azt a részt csak 1x láttam valamikor fél évvel ezelőtt...Leszedésen én is gondolkoztam... De nem vok torrent párti...
(na nem azért, mert olyan nagy bűn, hanem mert inkább más megoldást preferálok)
Kíváncsi vok az angol szinkronra is. Mármint az eredeti beszédre.
Csak nemtom ezt a sok orvosi blalát hogyan fogom bírni olvasással, meg felfogással xD Bár ha a Stargates blablát is bírtam, akkor talán ezt is.
-
válasz
puttputt
üzenetére
torrentezd le!
sokkal tisztább, lágyabb, szárazabb érzés.Az eredeti hang százszor jobb a szinronnál, a poénok is jobban kijönnek eredetiben, van hozzá magyar felirat a feliratok.hu-n, nincs reklám, igazi 16:9-ben nézheted, nem vágják le a kép két szélét, és akkor kezdheted nézni, amikor csak akarod.

-
KrAt
veterán
"Le kell vágnom egy betegem fejét.."
Na én itt röhögtem el magam
Kééész 
-
Dany007
veterán
Elmondja valaki melyik részt nyomták most a TV2-n?
Azt írják 98. rész. És ez meg is fele az 5x12-nek ahol tartok... De pár dolog furcsa. Nem emlékszem, hogy a Cuddy mikor fogadott örökbe gyereket... csak arra, hogy akart...
Szal ez tényleg az 5x12-volt?
Mondjuk az 5. évadot még csak 3x láttam, és azt is régen... Lehet, hogy ezért nem függ össze... -
Dany007
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Én se tvből nézem, de ahonnan én szerzem, ott még csak 5x11 van meg hun.
Akkor már van 6x is ?
De durva... Én meg fél éve nem láttam már új részt... Az első 5 évadot meg legalább 5-6x láttam már =/ kemény...
btw ez a film is jobb englisül? Megszoktam a magyart, ezért várok csak a szinkronos verzióra... -
Dany007
veterán
Ja, hogy ti már az 5. évad végénél jártok? : o Én még csak az 5. felénél... =/
Nemtom pontosan ma adják itthon az 5x12-től folyatva? Vagy még csak most kezdik az 5x-et ? -
tiv83us
veterán
Nah, megneztem a promiert, ket orasnak allitottak be, de ugye a reklamok, ugye.
Szoval egy olyan jo 105-110 percnyi tomeny House.
Mit kell mondjak, jo volt. Nagyon jo.
Nehany embernek SPOILER-es lehet, szerintem nem az...
Viszont velemenyem szerint, kicsit tul megpuhitottak House karakteret. Lehet ez csak annak tudhato be, hogy az elmegyogyoban toltott tobb, mint egy honapot.
Voltak benne vicces, humoros jelenetek es voltak benne szerintem nem House-hoz melto /tulsagosan erzelgos/ percek.
Na, majd kivancsi leszek, ha visszater gyakorolni a medicint
Utana leadtak a masodik epizode preview-t is, de azt sehol nem talalom a neten, meg annyira ropogos

-
Zoli1222
addikt
Üdv emberek.
Már csak 12 napot kell aludni!
-
Fortissimus
őstag

-
Fortissimus
őstag
válasz
Balázs1621
üzenetére
passz
-
Balázs1621
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
ezer köszönet
láttam, hogy négyféleképpen lehet letölteni egy részt, ezek miben különböznek egymástól? -
andy83
aktív tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Ez igen!!!

-
most láttam az 5. évad befejezését. nem tetszett...

-
Fortissimus
őstag

-
Fortissimus
őstag
-
Integra
titán
-ó atyám, mi ez a bűz?
-töltött paprika
-és mivel töltötted? hányással?
-
LOTR
addikt
Sziasztok!
5x23ban 25:52nél az étteremben csörög Háusz telefonja, nem tudjátok mi a csengőhangja?
Köszi! -
Wolverine
félisten
válasz
Atlantis
üzenetére
Ősszel kezdik az amerikaiak is; és amikor eladják a sugárzási jogot, kikötik, mikortól lehet vetíteni nálunk. Szóval vagy márciusban kezdik (mint most - fél évvel az amerikai után), vagy szeptemberben, egy éves csúszással.
Ha meg csúszás nélkül lezdenék a vetítést rögtön mondjuk októberben (egy hónapot adjunk a szinkronra), akkor télen lenne mindenki felháborodva, amikor december-januárban lenne lyuk
(akkor az USA-ban sincsenek új részek ugyanis) -
Wolverine
félisten
válasz
Atlantis
üzenetére
A House a legnézettebb műsoruk. Nyáron a nézettség visszaesik, mert mindenki nyaral vagy strandon van; így ilyenkor olyan sorozatokat adnak új részekkel, amiket nem tartanak elég jónak a főszezonba (szeptember - május). A House túl jó ahhoz, hogy június-júliusban leadják az utolsó évadot... így inkább ismételnek. (bár ez az ismétlés azért került elő a kalapból, mert a múlt héten a Szellemekkel suttogó - Médium páros borzalmasan kikapott az RTL-től a nézettségi adatok szerint)
Ha nem hagynák félbe az évadot, akkor az amcsi sugárzás után egy évvel kerülne képernyőre egy évad. Így megkapjuk fél év eltéréssel.
-
Atlantis
veterán
TV2 suxx. Pedig mintha láttam volna egy reklámot pár hete, melyben arra bíztatnak, hogy a nyári meleget kezeltessük House dokival szerdánként.
Eddig is utáltam a TV2-t, gyakorlatilag csak ezt a sorozatot nézem meg (meg az NCIS-t). -
KrAt
veterán
Hugh Laurie - Vauxhall Commercial - ő is az Opelt szereti.. imádtam eddig is, de ezek után
-
KrAt
veterán
Miért nincs most House???
-
Zoli1222
addikt
Tudtok mondani 1 oldalt, ahol esetleg részenként leírják a zenéket?
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Lost, meg Heroes topikkal találkoztam már, h nem kerestem eddig rá House-ra?
Az utolsó 4 rész... besz@rás milyen jó volt. Főleg a 24. rész utolsó 8 perce. Azt hittem, h hátast dobok.
Nyáron nem tudom, h mivel fogom lekötni magam, melón kívül... Se House, se Lost, se Heroes.
Még jó, h csak szeptemberig kell várni. -
tomcsi23
veterán
House maraton van az AXN-en, ma-holnap. Csak szólok.

-
jorden06
senior tag
Sztem ez a király kép Házról

-
EGOKA
tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
LOL! Engem is, de azért ennél jobb képen.

-
Tim82
félisten
Oké, már régóta nem nézem szinkronnal.

-
jorden06
senior tag
Jóaz, jóaz eredeti hangon is,de szerintem a sok orvosi szakszót jobb hallgatni, mint olvasni.
Egyébként minden részben van egy pár ominózus pillanat, amikor 2 percig, csak orvosi szakszavakat mondanak, és azt se tudod, hogy mi mi
Meg a remek kis szöveg, ami szintén minden részben előjön, és egy idő után kívülről nyomod: fibrillál, tahikardia, üssük ki! hátra! rendben, szinusz ritmus
-
Integra
titán
végre láttam tegnap egy részt.
"bocsesz, a másik nadrágom zsebében hagytam a ct gépet..." kész
-
jorden06
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Úgy tudom, hogy a sorozatok közül dr. ház áll a legjobban Mo.n Adják az usában, majd rövid időn belül nálunk is, nem így mint a többi tévészorozat, hogy hónapokat, néha éveket kell várni, hogy egy hazai távácsatorna leadja.
Én most kezdtem 5. évadot, istenkirály. Szerintem jobb magyarul, már csak a sok orvosi szakkifejezés miatt, nem mindig lehet jól olvasni, másrészt meg Kulka nagyon ott van a hangban
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De durva... Én meg fél éve nem láttam már új részt... Az első 5 évadot meg legalább 5-6x láttam már =/ kemény...

Nyáron nem tudom, h mivel fogom lekötni magam, melón kívül... Se House, se Lost, se Heroes.
Csak nem volt egyértelmű a hsz