Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Thanks!
Akkor azért nem vágtam. Azt a részt csak 1x láttam valamikor fél évvel ezelőtt...Leszedésen én is gondolkoztam... De nem vok torrent párti...
(na nem azért, mert olyan nagy bűn, hanem mert inkább más megoldást preferálok)
Kíváncsi vok az angol szinkronra is. Mármint az eredeti beszédre.
Csak nemtom ezt a sok orvosi blalát hogyan fogom bírni olvasással, meg felfogással xD Bár ha a Stargates blablát is bírtam, akkor talán ezt is.
-
Dany007
veterán
Elmondja valaki melyik részt nyomták most a TV2-n?
Azt írják 98. rész. És ez meg is fele az 5x12-nek ahol tartok... De pár dolog furcsa. Nem emlékszem, hogy a Cuddy mikor fogadott örökbe gyereket... csak arra, hogy akart...
Szal ez tényleg az 5x12-volt?
Mondjuk az 5. évadot még csak 3x láttam, és azt is régen... Lehet, hogy ezért nem függ össze... -
Dany007
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Én se tvből nézem, de ahonnan én szerzem, ott még csak 5x11 van meg hun.
Akkor már van 6x is ?
De durva... Én meg fél éve nem láttam már új részt... Az első 5 évadot meg legalább 5-6x láttam már =/ kemény...
btw ez a film is jobb englisül? Megszoktam a magyart, ezért várok csak a szinkronos verzióra... -
Dany007
veterán
Ja, hogy ti már az 5. évad végénél jártok? : o Én még csak az 5. felénél... =/
Nemtom pontosan ma adják itthon az 5x12-től folyatva? Vagy még csak most kezdik az 5x-et ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Bittorrent topik
- Bestbuy játékok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Houseból is : P
(na nem azért, mert olyan nagy bűn, hanem mert inkább más megoldást preferálok) 
De durva... Én meg fél éve nem láttam már új részt... Az első 5 évadot meg legalább 5-6x láttam már =/ kemény...