Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
VIPowER
üzenetére
+1
...de nem a grafika a bajom, lévén Fallout imádó vagyok és ott leragadtam az első részeknél. Az nem érdekel tehát hogy néz ki.
A Doom 3 pont azt tudta pluszban, ami kellett volna az első kettőbe is: volt hangulata. Na az ennek nyomokban van csupán. Mész, lősz, mész, lősz... Mindegy hogy néz ki, mert 45km/h-val sétálva úgysem nézed meg... Oké,hogy kell legyen adrenalin is, de ezzel az eszetlen rohanással pont azt nyírták ki. Az első 10 mp után tökéletesen repetitív az egész és már nincs miért előre menni. Nem érzem azt, hogy ezek az izék, amik nem csak felismerhetetlenek néha, hanem egyszerű golyófogók csupán, bármivel rászolgáltak volna arra, hogy irtsam őket. Mert nem félemeletek, mert tucatszám vannak...
Ami pedig a hangokat illeti:
Pont a Doom 3 volt az egyik úttörője a térhangzásnak. Nem tudom ki lőtt már közületek sörétessel, aki szerint annak nem jó a hangja, de biztosíthatok bárkit, hogy ennek sincs köze ahhoz, ahogy az valójában szól. Itt ráadásul a térhangzás felejthető, mert mindenhonnan morog valami... Lehetetlen arra aspirálva játszani, hogy hallom mi van mögöttem, mert előttem is van 3-4 abból...Grafikailag sem ugrottunk akkorát, hogy ehhez négyszer akkora VRAM legyen a minimum, amiben a harmadik rész ultrán futott... szóval...

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest