- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Csak simán kiválassztod a legfelső lehetőséget a betöltésnél. Most meg nem mondom pontosan mi a neve de végülis a folytatás ahol meghaltál és akkor az aréna elejéről fogja kezdeni.
Nekem is az utolsó pályán volt a bug (readásul nekem az extra life küldinél) de kiléptem és utána amikor visszatöltöttem akkor az archvile halála után már minden ment rendben.
Szerintem tegyél még egy kisérletet, mert innen már nincs sok hátra -
-FLY->
őstag
-
Segal
veterán
A pap gondolom az archvile.
Egyszer nálam is volt ilyen gond hogy hiába öltem meg ugyanugy jöttek a buffolt enemy-k, de ilyen esetben töltsd vissza az utolsó mentést és elölről kezded azt az arénát.
Legrosszabb esetben az elöző pályát is betöltheted, de még véletlenül ssem kell teljesen elölről kezdeni. -
Segal
veterán
Vigasztaljon a gondolat hogy TheVRPisti is utálta...
Itt a videó
Itt még mindig utálta
-
Segal
veterán
Nem csak shotival ölhető a marauder. Jó ellene a bautista is meg a távcsöves fegyver is. Sőt a robbanógránát is sebzi csak picit mellé lődd.
Első pár körben be tudja állítani a vérnyomást a tag, de max második végigjátszásnál már bőven tűréshatáron belül van a legyőzése.
Szerintem a kutyája a bosszantóbb -
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro