Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Én szeretnék egy olyan kikötést tenni, hogy baleseti halálom esetén megfelelő szerveimet csak és kizárólag 40 évnél fiatalabb családos, egy vagy több gyermekes férfi vagy nő kaphatja meg! Semmi kedvem halálom után olyannak adni valamely szervemet, aki csak önmagának él. Ha ilyen nincs, akkor a kemencébe a többivel együtt a szerves hulladékot, ami amíg éltem a testemként funkcionált.
Még nem volt érkezésem bemenni a véradóba, elbizonytalanított, hogy én véralvadásgátlót szedek, nem tudom, hogy így is donor lehet az ember, vagy egyáltalán adhatok-e vért?
Számomra vérvétel adás lelkileg nem gond, mindig nézem, ahogy kifolyik a tűn át a fiolába az a szép bordó vénás vér.
Pompás testszövet a vér, de úgy egyébként minden porcika a testben lenyűgöző.
Tessék vigyázzni magatokra!
Egyszer éltek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pompás testszövet a vér, de úgy egyébként minden porcika a testben lenyűgöző.