- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Én szeretnék egy olyan kikötést tenni, hogy baleseti halálom esetén megfelelő szerveimet csak és kizárólag 40 évnél fiatalabb családos, egy vagy több gyermekes férfi vagy nő kaphatja meg! Semmi kedvem halálom után olyannak adni valamely szervemet, aki csak önmagának él. Ha ilyen nincs, akkor a kemencébe a többivel együtt a szerves hulladékot, ami amíg éltem a testemként funkcionált.
Még nem volt érkezésem bemenni a véradóba, elbizonytalanított, hogy én véralvadásgátlót szedek, nem tudom, hogy így is donor lehet az ember, vagy egyáltalán adhatok-e vért?
Számomra vérvétel adás lelkileg nem gond, mindig nézem, ahogy kifolyik a tűn át a fiolába az a szép bordó vénás vér.
Pompás testszövet a vér, de úgy egyébként minden porcika a testben lenyűgöző.
Tessék vigyázzni magatokra!
Egyszer éltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Pompás testszövet a vér, de úgy egyébként minden porcika a testben lenyűgöző.