Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lhurgoyf
tag
Sziasztok!
Tudtok-e olyan programról,amely DVD formátumú filmet jó minőségű dual nyelvű divx-be konvertál? -
cigam
titán
Van ott olyan lehetőség is, hogy dobja el a felesleges frame-eket.
+ 1 próbát megér az avisynth, amivel nagy varázslatokat lehet művelni kis scriptekkel:
AVISource("FILM_clip.avi") # Mit kell feldolgozni
LanczosResize(768, 576) # Átméretezi PAL felbontásra
AssumeFPS(25, 1, true) # Átkonvertálja a framerate-et, és hozzáigazítja a hangot
SSRC(44100) # A hang mintavételi frekijét viszateszi 44100Hz-re
[link]
Vdub-ban meg lehet nyitni ezt a sciptet, mintha videó lenne, és vághatod, mentheted, mintha egy mezei PAL videófelvétel lenne. -
cigam
titán
Hát azért sok mert a mezei fílmek framrate-je 24/25 Hz környékén mozog.
CTRL+R, vagy Video->FrameRate, és vedd vissza a tempót 25-re.(convert to fps=25)Viszont nekem is lenne egy gondolom. Próbálgatom a DivxPlusConverter-t, és az egyik DVD bekonvártálsa furcsára sikeredet. Feketék lettek a feliratok. Hogyan lehet visszafehéríteni?
-
Xterms
tag
Sziasztok!
Van egy AE-el renderelt, 640×480-as, 32 fps-es avi-m. Vdubmod-al szeretném divx-be konvertálni, mert 5Gb a 3 perc, és azért divx-ben mégis 5-öde lenne. Viszont a vdub azt írja, hogy a framerate túl magas a forrásfájlban, holott maga a progi is írja, hogy ezredesértékre pontosan 32 fps a videó! Na most akkor mi van? Jah, kodek: Divx 6.9.2.
Előre is köszönöm!
X -
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv. A következő "jelenségre" kérnék magyarázatot ill. megoldást, ha van.
Adott bármilyen Divx film. Azt vettem észre, hogy ha számítógéppel kilövöm tv-re (konkrétan egy 106 centis full-hd tv-ről van szó) akkor sokkal rosszabb a kép minősége, mintha ugyanezt a filmet egy divx-es dvd-lejátszóval nézem a tv-n. De PS3-on keresztül is sokkal szebb, élesebb a kép, mintha számítógépről tenném át a képet. De van a TV-n USB csati és azon keresztül meg még jobb a minőség. Megjegyzem, hogy mindenről HDMI-vel csatlakozok a tv-re, tehát számítógépről is. Namost, ugye az asztali lejátszókban fel van tüntetve ez a 1080p-re felkonvertálás, ami gondolom benne van a PS3-ban és a TV-ben magában is, ha USB-ről játszom le a filmet. Én úgy gondolom, hogy talán ez az oka annak, hogy ezekről az eszközökről sokkal szebb képet kapok, mint pc-ről. Most jön itt a kérdés:
ugyanezt a hatást hogyan tudom elérni a számítógépről? Tehát, hogy legalább ugyanolyan minőségű képet kapjak gépről kikötve, mintha asztaliról, ps3-ról, vagy akár usb-n keresztül közvetlenül a TV-ről lejátszva? Hozzáteszem, hogy ha 1080p-s HD filmet (mkv-t) játszok le számítógépről, azzal nincs gond, nyilván mert annak megfelelő a felbontása, de felmerült már bennem a gondolat, hogy talán annak is sokkal szebb lehetne a minősége, de a lényeg a divx-en van most, mert annál nagyon szembetűnő a különbség.
Esetleg az nvidia driverben kellene valamit állítani, vagy codec-kal kell elszórakozni? Szóval van erre valami megoldás? -
vorosanti
csendes tag
Nos pontosan ez 1 Samsung DVD-c450-es player.
-
vorosanti
csendes tag
Sziasztok.Az a gondom,hogy van 1 asztali divx-es playerem ami mostanábn nem játsza le a filmeket végig usb-ről.Van valakinek valami ötlete?
-
okay
aktív tag
Hello!
A Wmv-t szeretném Xvid-re konvertálni de hiába állitgatom a kodeket a szerény tudásom szerint, az asztali dvd nem játsza le a videót , csak a hangot.
Mit kellene beállitani? Gspot-al néztem ,N-VPOP kijelzés van és DF , lehet az a baj? Csak nem tudom hol állitsam azokat az opciokat.
Ha valaki meg tudná mondani hogy mi a gond a kodekkel?
Köszi! -
vagabor
aktív tag
sziasztok, remélem jó helyre írom a kérdést!
Az érdekelne hogy asztali xvid lejátszók esetében körül-belül mi a maximum video/audio tömörítési érték (kbps) amit még lejátszanak? Vagy van egyáltalán ilyen határuk a lejátszóknak? Netalán típus függő? Keresgéltem a neten ilyen jellegű infót egyes típusokhoz, de nem találtam semmit. csak mert bátran tölteném a brripeket, de nem tudom meddig mehetek elKösz az esetleges segítségeket!
-
sti01
csendes tag
Sziasztok. Nagy segitsegre lenne szükségem. Keresztfiamnak töltöttem le netről meséket avi formatumban.Gond nelkül le is jöttek a mesek,szamitogépen megy,semmi baj nincs vele, viszont az asztali lejátszónkba ha beteszem,szaggat es a hang is akadozik.2 fajta lejátszoban is probaltam.egyik panasonic,masik philips es elvileg mind2 kezeli a divx fajlokat. Az a baj hogy probaltam mashonnet is letölteni a meseket de sajna ez a fajta mese nagyon keves forumon van meg es ha meg is van akkoris valoszinu ugyanaz a feltolto es csak nagyon keves dvdrip-et talaltam,a legtöbb epizod tvrip. Ha valaki tud ,segitsetek légyszi. nagyon köszönöm
-
Paarthurnax
senior tag
Nem lehet állítani az fps-t a DivX Converter-ben? A beállításoknál a felbontást, bitrátát, stb-t látom, de az fps állítására nincs lehetőség.
-
mojorisin
csendes tag
Hello!
Van egy francia nyelvű divx filmem. Ez a film megvan nekem magyarul vhs-en. A vhs-ről szeretném lementeni a magyar hangot és a divx alá rakni. A hang felvétele a gépre nem is gond, de amikor a divx alá akarom igazítani, egy idő után csúszik a hang akármit csinálok.
Valaki tud segíteni?
-
zssas
tag
Hello!
Geforce 6600GT kártyám van van és ha tv-n akarok divx-et nézni akkor szaggat a kép,monitoron minden oké de a tv-n szaggat.hd és dvd filmek tökéletesen mennek tv-n is!
valami ötlet esetleg?köszi
-
Borisz76
nagyúr
válasz
valdimir2 #375 üzenetére
LEGMEGFELELŐBB program a VIRTUALDUB !!!!!!!
Első blikkre kicsit bonyolult de a látszat csal mert roppant egyszerű a használata ha csak összefűzésre akarod alkalmazni ...mert még újrakódolásra és Capture funkcióra ( felvétel ) is alkalmas.
Release build -- 1.8.8 (stable), 32-bit version : [link]
Most pedig lépésről lépésre 2 darabban lévő avi összefűzése :
1. VD indit
2. Video Menüpont : Direct Stream Copy - ra katt !!!
3. File menüpont : Open Video File.......tallózd be az film első felét.
4. File menüpont : Append AVI Segment.....tallózd be a film második felét.
5. File menüpont : Save Old Format AVI.....mentés helyét add meg.Tipp : Ha több HDD-d van akkor érdemes egy másik hdd-re menteni a végeredményt mert így gyorsabb és "véletlenül" sem törlöd le az eredeti fájlokat.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
valdimir2 #375 üzenetére
EZZEL a progival össze tudod fűzni, annyi a teendő, hogy a konvertálandó részbe mind a két részét kijelölöd az átalakítandó filmnek.
Apró kis hibája, hogy az átalakítás után a DVD formátumú anyag a DVD lejátszóban, vagy sz.gépen is pl egy 2 órás film esetében 2 x 1 órának fog látszani, vagyis amikor a film az összeillesztéshez ér,akkor a /lejátszási-hátralévő/ idő nullázódik, vagy kezdi előről a számolást. -
valdimir2
tag
Üdv mindnekinek
DIVIX filmek összefüzésében kérném a segitségeteket. jelenleg két részletben van egy filmem azaz több. ezeket szeretném öszzefüzni. Miylen programot tudtok ajállani amivel ezt meg tudom tenni? Köszönöm előre is. -
Huron
tag
Üdv!
17"-ról 22-es monitorra váltottam és zavaró, hogy a filmek kockásabbak így a nagyobb méretben. Jelenleg MPlayer-t használok. El lehet érni jobb képminőséget másik lejátszóval, vagy a minőség csak a bekódoláson múlik és onnan minden lejátszó ugyanazt adja vissza?
-
siofok
őstag
sziasztok!
leszedtem 1-2 filmet a netről,rarral összefűztem,semmi hiba nemvolt.viszont mikor elakarom indítani hogy lejátsza,1 pillanatra bevillann a media player,és kiis lép.ugyanezt csinálja a divx player is.mi lehet a gond? -
bodom87
tag
üdv! mi lehet annak az oka hogy dual-os videó magától váltogatja a hangsávot:
-
Attix82
addikt
udv: kerdesem lenne, van egy DivXes film modnjuk 650x298as felbontasu....hogy tudnam ezt atalakitani hogy a Tvbe full kepernyos legyen es ne torzuljon?
Amit probaltam: Sony Vegas Pal 720x576-os felbontassa alakitas, de mintha megnyujtotta volna az emebrek fejet....DivX converter detto ugya naz....
Varom az otleteket , Thx.
-
MORO67
csendes tag
Sziasztok megtudnátok mondani hogy mitöl van az hogy a médialejátszomon egyszercsak a bal sarokban megjelentek az audio paraméterei az a fejléc hogy audio track és alatta minden az audirol hány Hz-en megy meg ijenek tök idegesitő hogylehet onnan eltüntetni lehet hogy feltelepitettem valamit és azért van segitsetek légyszi
-
Sziasztok!
Windows újra install után néhány videó akadozik. Látszik rajta, hogy tudna folyamatosan menni, mert (saccom szerint) 10-15 frame-enként akad csak meg. Ez ugyebár állati zavaró. A hang nem csúszik el.
A gép erős, a driverek rendben vannak, és csak pár filmnél csinálja.
A kodekek a következők felrakási sorrendben:
legújabb divx
legújabb xvid
ac3filter
ffdshow
quicktimeA Divx player a következőket írja ki a két filmről:
Egyik:
Video Track #1:
FOURCC: "DIV3" (DivX® 3.11 Video)
640x272, 25,000000 fps
Audio Track #1:
FormatTag : "85" (MPEG-1 Layer-3 Audio (mp3))
2 channels, 44100HzA másik:
Video Track #1:
FOURCC: "XVID" (XviD Mpeg-4 Video)
640x336, 20,000000 fps
Audio Track #1:
FormatTag : "85" (MPEG-1 Layer-3 Audio (mp3))
2 channels, 48000HzDivx playerrel, és Windows media playerrel is próbáltam, de ugyanaz.
Mi lehet a baj? Köszi!!
-
HF-5000
csendes tag
Estét! AGK 2.45 és nincs DivX gond!Ami vidi azt szinte mind lekódolja DivX-be! Nálam legalábbis!
-
mapalka
csendes tag
válasz
#65675776 #348 üzenetére
Szia daa-raa! A DivX Author progi beolvasáskor látja az xvid-ben tömörített videot, mely szerkeszthető de a kimeneti fájl beáálításnál csak divx formátumot lehet megadni. Lehet-e kimenetet xvid formátumra állítani, vagy úgy beállítani, hogy ne kódoljon újra!
Esetleg más olyan hasonló program létezik-e mely az xvid-et is kezeli. -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Fent van egy olyan xvid, ami tud 2 magot. Szépen be is állítottam, hogy 2 legyen és az 50%-ról (1 mag) már felugrott 60-70%-ra a cpu használat tömörítés alatt.
De miért nem 100%??? 1 maggal 100% volt mindig, ez most miért nem tud annyi lenni?
Így elvész csomó idő, meg kár volt 2 magot venni, alig gyorsabb.
VirtualDub Mod: mit kell beállítani? Highest priorityn sem ment gyorsabban.Köszönöm.
-
törölt tag
Viszont ha az MPEG4 tömörítést meg akarod hagyni (gondolom abban van), akkor DivX Author. Teljesen DVD-szerű anyagot tudsz vele csinálni, menükkel és egybekkel. PC-n simán meg tudod nézni, amennyiben feltelepítetted a DivX codec-et.
Asztali vonalon már érdekesebb. Ehhez bizony DivX Ultra kompatibilis lejátszóra van szükség. Abból meg nincs sok.
-
Balinov
titán
válasz
ssolitude #346 üzenetére
vagy nem tudja a divx/xivd-et az asztali játékosa..
rzhhg5: próbáld meg a The Film Machine-val.Az megcsinálja neked az átkódolás részét.Innét
letöltheted a legutolsó változatot ill. a linken talász egy angol nyelvü leírást.Ha megvannak mpeg2-be átkódolva az egyes epizódok,akkor a Mediachacne DVDLab-ját használva megszerkeszted a menüket. Hidd el,csak első látásra bonyolult,de ha rászánsz egy kis időt és átnézed a Tutorial oldalát akkor igen frappáns kis menüket lehet szerkeszteni vele és tényleg nem bonyolult.Ha elakadnál akkor meg a roppant egyszerü,tematikus online súgóját ajánlanám
Egyébként lehet nem is ezt a topikot kellene olvasni,hanem at Avi-ból DVD c. topikot
üdv
Balinov -
rzhhg5
csendes tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám. Van egy csomó avi file-om (rajzfilmek), amiket szeretnék kiírni egy DVD-re de úgy, hogy egy menüből tudjam kiválasztani, hogy melyik részt akarom lejátszani. Milyen progival tudom ezt megtenni?
PetiAti
-
ssolitude
őstag
Ha egy streamről van szó, akkor nem is az, sőt, így igazán jó minőséget lehet készíteni.(Pl. NFS MW-ből egy kanyon-drift rekordot így vettem fel.)
Azonban ha több kis jelenetből áll a nyersanyag (mondjuk 100 db 1 gigás video), akkor az append segment összefűzésen, meg néhány filteren túl a VDub nem kínál sok lehetőséget.
Persze a cél szentesíti az eszközt, meg ugye kinek a papné, kinek a pap -
ssolitude
őstag
Én Sony Vegassal csináltam ilyesmiket. Szépen vágható, effektezhető, és minden thirdparty tömörítést ismer.
(Egész pontosan úgy csinálnám, hogy full size-t mentek Fraps-al, legalább 30 fps-t,aztán ebből Vegassal egy megszerkesztett mpeg2, végül az mpeg2-ből Gordian-al olyan xvid, amilyen szem-szájnak ingere.)Mappa: az megint csak az asztali player könyvében keresd, bár szerintem a mainstream lejátszók nem tudnak feliratméretet és pozíciót váltani. De lehet, hogy tévedek.
-
Balinov
titán
Üdv Uraim
segítséget,tanácsot,tippet kérnék a következő témával kapcsolatban.Adott egy COD4 multiplayer demó,1 friss fraps,amivel 640x480@25FPS-szel rögzítek külön egy multi lejátszásra létrehozott alacsonyfelbontású,de magas részletességü cod4 profillal.
Fraps szépen rögzít is (kivéve a hangot,de az valszeg user error lesz). Elkészül a 640x480@25fps-es ~70-80mbit-es videó
(Gspot mondja ennyinek). Namost ebből a böszme többgigás fraps codec-es avi-ból szeretnék divx webplayerre kihegyezett ,1mbit körüli bitsürüségü divx/xvid-et csinálni. 2menetben gondoltam Vdubb-bal elvégeztetni a feladatot.Az első pass-nál mit adjak meg target bitrate-nek? Vagy ez 2menetes kódolásnál mindegy,hisz úgy is a második menethez beállított bitrate lesz a mérvadó?
Még egy kérés: kipróbáltam egy csomó xvid/divx bitráta kalkulátort,de igazán jót még nem találtam.Ki mit ajánl? Qf-et is szeretnék nézni bitrate számolás közben,különböző felbontásoknál,fájlméreteknél,stb.
Köszi
Balinov -
Mappa
addikt
Hi a meglévő avi film és a hozzátartozó srt felirat fájl betűméretét hogy tudom megváltoztatni mert ha TV-n nézem nagyon kicsi a felirat
-
Drizzt
nagyúr
Van egy divx videom, simán kisebb bitrate-tel újra szeretném kódolni. Vdubbal azonban ilyenkor elcsúszik a hang meg a felirat az eredetihez képest full proc. módban. Megpróbálom recompressben is, de ha nem lesz jó, tudnátok ajánlani valamit?
-
warrior28
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett az első házimozi rendszer otthonomba.
A kérdésem az lenne, hogy DivX lejátszásakor mennyire kell tiszta képet kapnom, mivel mikor azt játszik le, akkor szaggat kissé a kép (egy idő után nagyon idegesítő). Normális, hogy ilyen minőségű?
-
VinoRosso
veterán
válasz
Borisz76 #326 üzenetére
a fájlt vágja. Elvégre az képek sorozatából áll, és amikor dolgozik vele akkor mind1 a proginak, hogy egy 40 perces anyagot dolgoz fel 1 szálon, vagy 4x10et 4en, majd a 4 részt egyesíti utána a vágásnál. Nekünk meg nem mind1, mert 4 szál párhuzamosan az gyorsabb. Igy már fehér?
-
maidfish
csendes tag
Sziasztok megint!
Samsung-P171-em van és két problémám maradt a frissítés után:
1) Ékezetes avikat, mp3-akat nem jelenít meg a listában, és persze lejátszani sem lehet. Azt elfogadnám, hogy az 'á' helyett egy *-ot (vagy bármit) látok a képernyőn, de hogy az adott fájl meg sem jelenik??? Lenne erre valami tippetek?
Avinál nem fontos, mert alig néhány van és jellemzően nem ékezetesek a fájlnevek, de az összes mp3-at átnevezgetni hosszú lenne. Ha mégis csak ez maradt, van valami progi a fájlnevek ékezet-mentesítésére?2) A másik a feliratokban van. A felirat okés, ékezetes, a mérete is jó stb, de a számok nem jelennek meg benne. Szóval ha a felirat: 'XY 40 éves', akkor én ezt látom: 'XY éves'. Ez megint nem az, amitől falra mászok, de esetleg erre tippek???
Köszönöm,
maidfish -
Borisz76
nagyúr
válasz
VinoRosso #321 üzenetére
Szerintem nem a programon múlik hanem magán a kodeken.
A program úgymond "csak" egy keret amiben beállítod a film tulajdonságait majd mehet a kódolás és itt kezd dolgozni a proci....tehát a kodeknek KELL támogatnia a többszálú folyamatokat/több cpu-t.
Sajnos nem tudom ,hogy a DivX vagy esetleg az XviD jár előrébb ezen a téren.
Mostanában kódoltam azúj DivX kodekkel de a 4 magból csak kettőt dolgoztatott meg jobban. XviD-et mostanság nem használtam......lehet az már jobb ezen a téren.Ha hülyeséget írtam akkor javítsátok ki........
-
VinoRosso
veterán
Helló belló!
Kéne nekem egy olyan progi( lehetőleg freeware ) ami optimálisan kihasználja a 4 magot, miközbe avit töm divx-be
. Létezik ilyen? Tudnátok egyet ajánlani?
-
maidfish
csendes tag
válasz
Borisz76 #296 üzenetére
Borisz76! Vagy valaki más...
Tudnál nekem segíteni? Ezt írtad korábban:
"NEM a .zip fájlt kell lemezre írnod !
Tömörítsd ki.
Majd a tartalmát - ami valószinüleg egy . iso vagy . nrg fájl lesz tehát lemezkép-fájl - írd ki !
Vigyázz !!! Ne mint adatot hanem mint lemezképet írd ki !
Néró-ban a Fájl ---> Nyitás... opciónál betallózod a képfájlt és A LEHETŐ LEGLASSABB sebességgel kiírod egy KARCMENTES CD-RW-re."A .zip-ben egy NP7CAS.rom nevű fájl van. A gépemen Nero Express van, annak a Disc Image or Saved project pontjából indítottam az írást. A kicsomagolt fájl kiválasztása után azt az üzenetet kapom, hogy Unexpected file format. OK után: Nero Express could not open the file. The file may be corrupted or not supperted by Nero Express.
Mit kellene tennem? A fájlt a samsung-hu-ról halásztam le (Samsung P171-em van).
Köszi előre is,
maidfish -
SAX
csendes tag
hali
ey olyan kérdésem lenne, amire gondolom ha visszaolvasnám ezt az x ezer hozzászólást talán kapnék választ... nézzétek el nekem, hogy nem tettem
szóval, virtualdubbal szeretnék filmeket vagdosni, a folyamat mikéntjét már remekül vágom, viszont ezeket a codek-eket sehogy se sikerül megbarátkoztatni vele...
Most éppen egy XViD-es filmből szeretnék kivágni, de nem engedi, azt mondja nincs fent a codec. Pedig fentvan... a filmek mennek, stb.
Hogy lehet elhitetni vele, hogy fentvan? Vagy csak megmondani neki, hogy ott van baz?Thx
-
True
aktív tag
Üdv guruk...
Segítség kellene nekem abban hogy, milyen progival tudom a több (2-3) darabból álló avikat egyesíteni, anélkül hogy ujrakódolná a filmet... Thx.Úi: egy link sem lenne rosz hozzá...
-
szeren
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni: letöltöttem egy avi formátumú filmet 754 Mb, milyen programmal tudnám összetömöríteni, hogy ráférjen egy 700 Mb- os CD-re.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Márton
nagyúr
wmp, vagy mediaplayer classic az xvid-es videók helyett nagy zöldséget mutat
Overlay a renderer mert itt vannak szép feketék (egyéb videóval).
Ha váltok másra, megy, tehát a fájl jó, csak olyan szürkés lesz.VLC viszi, nincs gond. Rákerestem angol fórumokon, ismert a probléma, de ott még a 77.x-es nvidia driverre fogják, nekem, meg 94.akárhány van.
Valamit állítani kéne? Olyan megoldás is volt, hogy valami gyorsítást kikapcsoltak a lejátszóban, de én nem akarom behúzni a kéziféket, és emlékeim szerint friss telepítés után mentek, default-on. Valamit feltelepítettem ami közbeszólhat? De mit? Csak coreavc, ffdshow, ac3filter, vobsub és hivatalos xvid codec van fennt.xp, gf7600gs, single view
help!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
sanyixXx #300 üzenetére
Szia.
Az eredetinek mekkora a felbontása ?
Csak mert a YouTube-ra felesleges "nagyfelbontású" videót feltölteni.
Vedd le mondjuk 352*288-ra és úgy kódold, így kb a 10 perces anyagot 60-70 Mb-ra ösze lehet nyomni. Esetleg kicsit még ez alá is mehetsz. A VD-ban vannak filterek / szűrők ahol a képet lehet változtani. Asszem ott van olyan szűrő is ami felezi az eredeti anyag felbontását.
Egy próbát megér
Hy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Metal Gear Solid
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest