Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nekem az M2-n admin, és üres a jelszó. A netcam appban a User settings alatt lehetett átírni.
Néztem ezt a 360eye appot, ott is van User Management, de felismert kamera nélkül nem lép be. Szerintem ott kellene átírni.Még valami amit találtam. Olvasgattam ip kamera ügyben, és úgy néz ki, hogy a kamera csatlakoztatása elég sajátosan van megoldva, bár ahogy nézem ebben az árszegmensben ez eléggé bevett gyakorlat. A csatlakozás varázslónál amikor elkezdi visszaszámolni a másodperceket, akkor kiad egy kis prüntyögő hangot. Az a poén, hogy ezzel adja át a kamerának az adatokat, amit a kamera a mikrofonjával vesz. Ha valakinek nem menne a csatlakozás, akkor meg kell nézni, hogy nincs-e véletlenül némítva vagy lehalkítva a telefon, és a kamerának se legyen eltakarva a mikrofonja, mert akkor nem csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- AM4 proci garanciával számlával! Kèszletről!
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest