Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46363) j.bravo


j.bravo
addikt

A #46355 második fele természetesen viccesnek szánt műbalhé volt, mivel egyszer már mutattam, és ugye alig 5 óra telt el, de nem bírtam kihagyni :D
Át kéne túrnom a képeket, egyrészt katalogizálni-kulcsszavazni, másrészt meg hátha találok valamit amivel érdemes kezdeni valamit. Holnaputántól pár nap Horvátország, de nem félek attól hogy nagyon sokat fotóznék közben :) azért persze elteszem a gépet.

(#46356) kiskornel: emlékeztem :) köszi ismét!
A szürkegém nekem így is tetszik, jó kérdés melyik a jobb. nem emlékszem hogy feltűnt volna hogy alexpós bár lehet hogy most már megzavar hogy mondtad hogy a már-már szürkületbe hajló napszak hangulatát is vissza akartad adni.

(#46357) Real_Necro: iiigen, épp sztoriban volt, bár arra már nem emlékszem hogy két szám között, vagy csak poénkodva rap-jallegű betétként nyomta. Sokkal nagyobb show-t csináltak mint az elvileg fő attrakció Supernem. Kifejezetten jól nyomták. Amúgy ott hallottam őket először, le vagyok maradva kissé a mai zenéből...

(#46359) VIPowER: kérdés hogy a méhecske a tényleg téma, vagy ő épp ún. hamis téma, és csak kiegészíti a virágok V betű-szerű ívét?Az alsó két virágot levágnám, és csak a V-betűt formáló virágsort hagynám meg. Szerencsésebb lenne ha a másik irányba fordulna a méhecske és akko még vághatnál jobb oldalról is.Nem rossz egyébként, de tényleg menj nyugodtan közelebb (kivéve ha allergiás vagy a csípésükre, persze), illetve ha nem déltájban fotózod és kissé laposabban esnek a fények, az általában jobban néz ki, szinte minden témához.

(#46360) Chapel: köszi, másfeledik próbálkozás volt nekem is... az elsőn (öcsémék koncertjén) alig volt fény, az is szinte mindig zöld,meg tér se volt azon helyen.
Melyik FF-ekre gondolsz? A PH!otóstalisokra? Azok csak egy auto levels-t kaptak, igazából a legtöbbön a téma nagyon statikus ahhoz hogy értelmét láttam volna játszani vele, de persze egy próbát majd megér. Ja, Praktica, 400-as FF film, szken. Nem tudom így mennyire megy majd a lájtrúm-móka, persze egy próbát megér.

(#46343) m3ss: Jópofák a kutyások, és rendben is vannak szerintem. Beagle-kkel kapcsolatban mondjuk elfogult vagyok :D, barátnőmnek egy már öregúr korban levő beagle kutyája van. Mondjuk a hangja gyakran nem túl fülmelengető :) Azon a képen a bokeh és az élfény is jól néz ki.

(#46313) total90: második, harmadik tetszik nekem is. Az első is oké, de a másik kettő színvilága jobban bejön.

(#46310) reload.: elmű-reklám? :D az elsőről tényleg jön a képzettársítás hogy a távvezetéken megy a delej amiből lesz odalent a városban a fény (bokeh-lufik). A halszemesen valahogy előbb asszociáltam lávára, fene se tudja miért. Jópofa egyébként.

(#46312) Fejo: még mindig jók!

(#46292) gab.m: gratula! :R

[ Szerkesztve ]

Whatever.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.