Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46186) Fejo válasza gbnbrd (#46183) üzenetére


Fejo
őstag

Portré, modell és amúgy ember fotózásban elég kezdő vagyok, azt majd nálam szakavatottabbak véleményezik. Nézzük a másik kettőt.
Előre leszögezem, nem bántásnak szánom amit írni fogok, pusztán a saját érzésem, véleményem, ami nem biztos, hogy egyezik másokéval is. Számomra a templom részlet turista fotónak sem az igazi. Belógó villámhárító, "levágott" homlokzat sarok... Ezekre ha legközelebb figyelsz, akkor már megérte billentyűzetet ragadni. ;) De, hogy jót is mondjak, a két kereszt szerkesztése jó, mindkettőt kb a függőleges harmadolókra szerkesztetted.
A Szabadság-hídassal az a problémám, hogy éjszakai fotót (legalább is ilyen jellegűt, ahol az ég is szerepet kap - ez alól egy kivétel van, ha tüzijátékot fotózol) a "kék órában" készítünk, utána nem szerencsés. A kevés fény miatt sok helyen bebukott, és sok helyen kiégett a híd. Szerkesztésileg nem rossz, a tükröződésből hagyhattál volna többet (esetleg legközelebb ki lehet próbálni egy ND szürőt és hosszabb záridőt, amin a víz "kisimul", csak mint érdekesség). Nekem fura a balra dőlés, de ez utólag is javítható.

Remélem nem vettem el a kedved - nem volt szándékom és talán tudtam írni valami hasznosíthatót is. ;)

Linkelj még képet/képeket, amiről úgy gondolod, hogy az/azok a legjobbak. Biztos fogsz kapni segítő szándékú tanácsokat a többiketől is. :K

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.