Hirdetés
Aktív témák
-
-
Chapel
addikt
válasz Chapel #39751 üzenetére
Rájöttem hogy hol a hiba, a flickr mikor blackbox-ban nézem a képet és váltok, a hivatkozást nem váltja vele, vagyis az első nézett kép hivatkozás szerepel fent, így mindahányszor így postolom,mindig szar
Sorry, csak egy hangos felismerés volt
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Sada88
aktív tag
[link]
Akkor én is fesztiválozok egyet , SZIN 2011 Szeged .Tele hibához annyit probálj meg,hogy UV szűrő csere , gondolom van rajta ... nekem a régi 70-210 csinált ilyet,hogy vettem rá új UV szűrőt ment ment és 2hónap múlva tünt fel,hogy 180-210nél hibázik elég sokat ... szétszedés kalibráltatás stbstb .... csak marad a hiba .... utána mondta valaki ezt az uv szűrő okozhat ilyet dolgot levettem a régit vissza azóta megint pontos ....
[ Szerkesztve ]
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Karima
őstag
válasz The Bachelor #39752 üzenetére
Persze! D7000 + 18-105vr. Csináltam ugyanerről a témáról olyan képet is, ahol nincsenek rajta a hajók (csak párat kellett arrébb lépnem de az nekem túl üresnek tűnt, plusz itt még az is tetszett, ahogy a vízről visszaverődő fény átjön a hajó ablakán. Majd teszek fel olyat is, ami szerintem "üres".
-
Sada88
aktív tag
probáld ki ...lehet,hogy elég neki annyi,hogy megrepedt már picit máshogy áll a lencse stb fogalmam sincs a fizikájára,hogy mért befolyásolja az AF-t ,de 70-200nak nem kellene lehalnia , volt nálam kajak kenun is egy 4napig bár örülök,hogy a szinre a kicsit vittem
nem kellemes cipelni egésznap a nagydögöt.www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
zsootlif
csendes tag
Sziasztok!
Vetnétek pár pillantást légyszi a photostream-emre: [link] ?
Köszi.zsooltif
¡Hala Madrid!
-
rumos14
nagyúr
válasz Sir Riccio #39718 üzenetére
ez nagyon ott van a szeren. ítéletnap
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem túl fotós dolog, de mégis az.
Mi szól a Flicker illetve Picasaweb mellett és ellen?⭐ Stella
-
Peethy
őstag
válasz radi8tor #39763 üzenetére
Flickr: jobb közösség, a minőségi képekre mennek rá, elég egyszerűen találsz értékes tartalmakat.
Picasa: nagyobb tárhely, nagyobb kompatibilitás a többi Google szolgáltatással, átláthatóbb albumkezelésKb. mint a Youtube meg a Vimeo közötti különbségek. Ez az én személyes tapasztalatom.
-
kiskornel
addikt
(#39757) Peethy: fog ez menni. A koncepcióid jók, de ne hagyd a modelleket a maguk feje után menni. Úgy fintorogjanak, vágjanak arcot, ahogy azt te mondod. Meg kell találni azt az arckifejezést, ami jól mutat nekik. Az elsőn ez sikerült. Kicsit próbálj nagyobb harmóniát teremteni a képeken. Nézegesd sztyui2 blogját. Ott nagyon jó képek vannak, De ne csak nézd őket. Elemezni kell, és rájössz, mit, hol, hogyan.
(#39754) Sada88: szerintem meg jobban jártál volna egy fényerős obival. Tele van alexpós koncertképekkel. És, bár most meg fogsz sértődni, remélem, tök fölösleges volt végignéznem a képeket. Kerestem egy darabot, ami kitűnik a rosszak közül. Bombázó csajokat a legrosszabb szemszögből lekapva, stb... Nekem ebből szinte semmi sem tetszik . Ha lenne egy dislike gomb is az oldaladon...
(#39747) Karima: ennél viszont jól áll ez a kékes lilás szín. Talán, mert nem a háttér a téma...
(#39738) Murderer69: sok szép képed van. Miért nem ezeket vágod be: [link], [link], [link], [link], Ez egy kicsit alexpós..
(#39734) t_a_m_a_s: most, hogy van min gyakorolni, hajrá! Nem rossz ez se, de ilyenkor azt szokás mondani: próbálj meg kívülállóként tekinteni a dolgokra. Grat a téma megalkotásához. Innen ismerszik meg a fotós. Még ilyenkor is azt nézi, hogy harmadoló-pont, aranymetszés, átrendezés, alacsony iso, egy szintbe lenni a témával, ne vágjuk el izületeknél, stb... persze, neked úgyis mindig ugyanazt az emléket idézi majd fel.
(#39729) Sir Riccio: az 1x.com-on szeretik a zseniális fotókat. Arra még gyúrni kell.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Sada88
aktív tag
válasz kiskornel #39767 üzenetére
hát ez ilyen f4 iso2000-n ennyit bírok kitartani 1/180 .
vaku koncerten nincs , színpad világítás meg olyan amilyen ... canon meg szereti a pirosat nagyon .
nézd meg a többiekét ott is látszik,hogy a világítás nem volt a toppon de hát az ilyen fesztivál ezt kell szeretni. 2.8-t nem tudtam épp elkérni meg cipelni se akartam volna egésznap inkább egy IS tele jött volna jól meg ha itthon van a 7D az főleg akkor iso5000 ...
szerintem is alávannak lőve de ennyi volt a technika amit elbírt . de vélemény jól jöncsajokat meg nem fotóztam direktbe most épp csak ha épp úgy jöttek .
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
Sziasztok!
A mai nap folyamán ellátogattam a családdal Aggtelekre. Fényképezgettem a barlangban, de a fotók fele kuka lett. Leírná nekem valaki, hogy hogy tudok barlangban, jó képet készíteni....?!
-
zool1
őstag
válasz radi8tor #39771 üzenetére
Üdv!
Nem egyiket sem! Rendes esetben persze. De mivel itt egy barlangi túráról van szó általában, elég gyorsan halad a csoport, és tényleg nem nagyon van idő, az általad említett pontos kivitelezésre. Már csak azért sem, mert a megvilágítás, be van időzítve ha egy kicsit is lemaradsz, ott találod magad a vaksötétben. Sajnos.
u.i.: kétszer le is maradtam, még jó hogy volt nálam lámpa.
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Szerintem célravezetőbb ebben az esetben megkeresni a barlang üzemeltetőjét, egy kimondottan "fotóstúra" jellegű "megmozdulásért". Képekért cserébe talán olcsón meg is úszhatod... Ezen kívül pedig nincs nyomorgó tömeg, és időzített viágítás sem, ha csak te mész, meg 1-2 ismerősöd, + kísérő. Olyankor persze, mikor másokat nem visznek.
Nem tudom ez vajon megoldható-e...[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
Nagyszerű elképzelés, meg a kép hangulata is bejön, de direkt dől balra? Ha így középre súlyoztad, szerintem meg kéne próbálni merőleges vonalakkal a háttérben, de ez magánvélemény
kiskornel: köszönöm az építő jellegű véleményt! A helyzet az, hogy egyetértek veled, azonban jelenleg még nincs olyan csapatom (2-3 modell), akikkel rendszerszerűen együtt tudnék dolgozni. Ez nagyon jó lenne, mert meg lenne a bizalom, és nem lerombolnám az önképét a sok korrigálással. Az első 2-3 alkalommal általában nem szoktam sokat korrigálni, csak a főbb dolgokat kihangsúlyozni, hogy feloldódjanak, ezért kicsit felemás a végeredmény. De dolgozom rajta, köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
A koncertes képeid általában tetszenek, de ezt most hogy kell értelmezni/nézni? Ketten már megdicsérték, tehát biztos jó, csak nekem valahogy nem jön be. Egy énekest lefejeztél egy unalmas háttér (valami gyárépület vagy mi lehet az) előtt.
Tényleg nem akdékoskodásból, de nem értem ezt a képet. -
aldebaran
őstag
Ha túra van, akkor videókamera. Ott nem lehet normálisan fényképezni. Ezért nem fényképeztem a multkor én sem az Aggteleki túrán. Pláne, amikor a koncertteremben a zene+fényjáték volt, azt nem lehet lefényképezni.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Sucuka
senior tag
Nagyon jó kép, tényleg minimál, de hozza amit kell!
Írtam neked privit, és várom a választ tisztelettel(#39781) t_a_m_a_s: Cirka egy évvel ezelőtt még nekem is ugyanez volt, de nagyszerű dolog apának lenni!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Koszi mindenkinek Throme, van egy-ketto de meg nincsenek keszen
radi8tor1, igen Lightroom, illetve egy kis DPHDR mert az alapkep nem volt kelloen dinamikus.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Már megint Flickr. Bocs, hogy ide írom.
300 MB a havi limit és 200 db kép az össz limit jól értem?
Feltöltöttem 500+ képet és kiírta Flickr a nyitóoldalon, hogy lépjek elő Pro-ba és akkor láthatóvá válnak a többi képeim. Az uploader viszont azt írja 300 MB a havi limit, tehát 2 nap múlva tölthetem fel a maradék képeket is vagy free usernek csak 200 db kép engedélyezett?⭐ Stella
-
Sada88
aktív tag
válasz radi8tor #39797 üzenetére
flickr nem épp erre van kitalálva ,hogy 500képet felrakjak ha free vagy akkor utolsó 200 látszik ... de nem tömegkép tároló ... arra ott a picasa... mindent arra használjunk amira való de kb 50posstal ezelőtt volt erről szó.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest