- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
Mindig a kormánytisztviselőkkel (jelenleg állami tisztviselőknek hívják amúgy) teszteltetik a különböző digitális fejlesztéseket (szopást) az állam részéről. Anno, mikor még a BM-ben dolgoztam, nekünk is minden szart telepíteni meg alkalmazni kellett, az ügyfélkapun kívül ahova a munkáltatói döntéseim jöttek, minden mást úgy szabotáltam, ahogy csak tudtam.
Amúgy én azok mellett teszem le a garasom, akik úgy látják, hogy egy nagy állami profilozórendszer egyik eleme lesz ez a DÁP is, aki mondjuk régebb óta olvassa a parlament.hu-n az irományokat, és hogy milyen meredek dolgokat ad be a fittyfirity-ködömöpö, az azért látja a tendenciát. A legtöbb igazán orbitális hülyeséget persze a kodifikáció során kiveszik, de jópárból készül médiacikk is, pl. pénzügyi vonalon, meg közterületi megfigyelés kapcsán is, könnyen ki lehet keresni az utóbbi mondjuk 3-4 évből.
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest