Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila 1
tag
válasz PeterPH #29177 üzenetére
1 Sebességem nem volt jól be állítva DIGI mérés alapján.
2 Router csere volt TP-Link TL-WR1043ND v2.1 -re“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Freezee
senior tag
válasz PeterPH #29980 üzenetére
Én itt nem látok erre egyértelmű utalást. DE elég durván hangzana ha így lenne Tehát most egy alap dolgokért fizetek 6xxx Ft ot majd 1 év mulva már 10.000 Ft kell fizetnem és nem lesz sose kevesebb? Semmilyen kedvezményt akciót nem lehet igénybe venni? És ha felmondom 1 év után majd ujrakötöm akkor sem?
-
TeeJay
félisten
válasz PeterPH #30960 üzenetére
látom neked sem erősséged a matek
ha most 3700-at fizetek és mondjuk a 4700-as csomag 700forinttal olcsóbb lesz
akkor nekem már csak 300plus forintba fog kerülni a 2x akkora 200/100-as csomag...
ezt a 300forintot megéri szerintem, már csak a gigás port miatt is (ha kell megkenem a szerelőt is hogy tegyen ONT-re) ugyanis 94/94 helyett 220/110körüli sebesség várható ami bőven nagy emelkedés[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz PeterPH #31306 üzenetére
whehehe
most már vágom mi van a lépcsőházban
és tényleg hiba jött elő úgyhogy a múltkori DIGISEK voltak a hunyók...
most hozott a srác egy TP-Link 8portos gigás switch-et, rárakott 6 szerencsés lakót
nekem meg csinált 8eres kábelt és ONT-re tett át és mondta hogy rendelhetem a nagy csomagot is már
régi fehér Huawei switch volt a hunyó tehát gyorsan ment a központba és hozott egy eszközt
így kellett volna a múltkori kollégáknak is csinálniegyébként ilyen TP-Link switch-et hozott
[link][ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bolic
őstag
válasz PeterPH #31367 üzenetére
Elolvastam az iPon hozzászólásokat és kiderült:
"Már zsinórban a második rossz routert kapom az iPontól.
Az előző egy TP-LINK TL-WR1043ND volt.
Azt kicseréltettem erre, ez is rossz.
Bekapcsolás után bootol, kb 5 másodpercig működik, aztán újraindul.
Bekonfigurálni se tudom 5 másodpercig, nemhogy használni."Biztos mindenkinek oké? Nagy türelem kell a vásárláshoz, mielőtt minden infót összegyűjtök, most rájöttem hogy lehet Win7-en IP címét váltani manuálisan, rég foglalkoztam vele utoljára.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
törölt tag
válasz PeterPH #32822 üzenetére
Bizony, bizony!!!
+ kiegészítés:
... és a nomadikussal bárkit fel tudsz hívni a világból, aki nem ül egy Skype mellet. (Pl. Nem DIGI-s vonalas és mobil telefonokat is. Igaz, ezért már fizetni kell. Lásd a forgalmi díjakat a DIGI oldalán!)
[ Szerkesztve ]
-
marositech
senior tag
válasz PeterPH #32937 üzenetére
Akkor ezt nem értem.
Ha HD csatorna megy, akkor ott magasabb internet is kell, hogy legyen.
Elvégre közös a szolgáltatás.
Millió buktató? Nem értem.
Egy meglevő rendszert kellene korszerűsíteni.
Tehát nem bevezetni. Így a közösk. meg a tsai nem érdekelnek.
Gratulálni akartam neki, hogy ezzel arcul csaptak, hittem a jó ár/érték arányban, de azt, hogy 300km-rel arrébb levő faluházban jobb nettel rendelkezik, mint nálam. Na az már csúnya.Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PeterPH #33648 üzenetére
Nem kékhalálra és lassulós töltésre.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
trec12
addikt
válasz PeterPH #33664 üzenetére
Ezt az elején is megmondták.
2014.okt.
DIGI – ÚJ SZEREPLŐ A MOBILPIACON[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
-
bb71
őstag
válasz PeterPH #35691 üzenetére
Nálad a pont!
Most persze izgulok, hogy mivel aláírta a család a szerelési lapot, ezért jön-e valaki ma vagy sem?
Azt mondjátok meg, hogy ha az ONT-m lévő CATV feliratú LED bazi pirosan világít, akkor ott mi lehet a baj? Lehet, hogy tényleg a -8 kevés a ZTE-nek TV-hez?Még egy kérdés: ha DIGI Filmet is kértünk és emiatt hozott egy Kaon-t a jómunkásember, akkor a Kaon-t kihagyva is tudom nézni az összes csatornát ugye?
-
OldAkita
aktív tag
válasz PeterPH #35910 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Ezek szerint az összefoglalóban írthoz képest a mostani ONT-ok már képesek router módban dolgozni és wifi is van rajtuk. Próbálok majd egyezkedni a szerelőkkel hogy nekem tökéletesen megfelel a régi de ha újat hoznak legyen kikapcsolva a router funkció meg a wifi. Most már képben vagyok hogy ilyen felállás mellett mindegy hogy kérek telefont vagy sem, az nem befolyásolja hogy a saját routerem megkapja a publikus IP-t. Ha mindezek ellenére sem megy a routeremre dugott wincsi elérése NO-IP-vel ftp-vel akkor szomorú de akármilyen olcsó a Digi, nem fog kelleni. Mondjuk ez a No-Ip is egy nyűg csak, viszont vagy fix IP kell vagy No-IP sajnos a Digi már pénzért se ad fix IP-t amin meg vagyok döbbenve, lévén a felhasználók 1 %-a sem igényli véleményem szerint, szóval nincs ok attól félni hogy tömegek akarnak szervert üzemeltetni. Amíg adták a fix IP-t pénzért addig is csak a 2 legkisebb sávszélességhez lehetett kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest