- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Vajaskinyír újragondolva
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dareyou90
csendes tag
Sziasztok!
A műholdas TV felmondása után a beltériket...stb postán is fel lehet a Digiseknek adni vagy csak személyesen lehet leadni?
-
dareyou90
csendes tag
válasz Clever0 #17170 üzenetére
Akkor nem kínlódok vele, ha ugyanúgy elmegy esőben. Normális időjárási körülmények között nincs baj vele igazából.
Ez a beltéri jelerősségmérő igazából elég érdekes nálam.
KAON 9240 HD, a legmagasabb jelerősség 75, ami a TV-be rádugva az antennát 95-100%.
HD csatorna mind egységesen 67-68. A TV szerint 98%. BER: 0 X 1E-6A legrossszab vétele a TV Sat Tunere szerint a norvég csatornáknak van, 56%-os jelminőség.
Most akkor melyik a jó? A beltéri vagy a TV-m?
-
dareyou90
csendes tag
válasz Clever0 #17163 üzenetére
köszi! így már értem!
Amúgy felhős időben sokszor tapasztalok kockásodást, meg hogy bizonyos adók teljesen leállnak. Főleg a 11823 H. Plusz az Intelsat Sport 3-on lévő csatornáknál van főleg ez a jelminőség ingadozás, kockázás. A többi
rendben van. Abszolút nem stabil valamiért főleg ez a 12723 H.
KAON 9240 HD ez a beltéri típusa. S (80) (Q) (78) info gombot megnyomva. Aztán így folyamatosan ingadozik 78 és 73 között.
Ez van még a többi Intelsatos csatornán meg az FTA csatornákon (Al Jazeera...stb) + a Nat Geo HD.
A többinél S(96) van Q meg stabil nem ugrál, max ritkán egy-egy értéket.Egy 110-120-as antenna a gyári helyett jobb vételt biztosítana? A tükör és a fej rendesen be van állítva, antenna szerelővel csináltattam., mivel a régi vevőfejem tönkrement, cserélni kellett.
https://muholdvetel.hu/twin-lnb-fejek/558-lnb-twin-inverto-black-ultra-hgln-muholdvevo-parabola-fej-konverter.html Ilyen van most.
[ Szerkesztve ]
-
dareyou90
csendes tag
Valaki magyarázza már el nekem ezt a FEC érték dolgot.
Van ugye a 11823 H, ami ugye kevés hibajavítást tartalmaz, ezért nagyon pontosan kell beállítani az antennát + a fejet, az 5/6 FEC miatt, amit értek, mivel általában borús, esős időben ez megy el elsőnek. Ezt tapasztaltam.
De ott van például a 12226 V, ami elvileg szintén FEC 5/6 meg a 11900 H. Azok nem szoktak ebben az esetben elmenni.
Meg látom, hogy a legtöbb TP. 7/8 FEC. Ez mivel jobb vagy miért mint az 5/6?
Bocsi, kezdő vagyok a témában.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Royole RoWrite 2 Digitális Jegyzetfüzet /// Bontatlan // Számla + Garancia
- Turtle Beach Stealth 700 Gen. 2 Max Gamer fejhallgató // Számla+Garancia //
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, sotveres javíttását
- Logitech G733 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, sotveres javíttását