Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hangfalképű
tag
válasz
WayneGace #19746 üzenetére
Pity nem csak olyan rendszerben lehet, ahol a sok érték közül az egyik kiemelten jobb, mint a többi és ez jelezve is van? Mint a mobilos gacha gamek, ahol ha nem nyitsz valami legendary cuccot 99-ből egyszer sem, akkor a századik az lesz. Temperingnél nem hiszem, hogy lenne ilyen, mivel minden érték (temper) egyforma súlyozással bír, a játék szempontjából egyik sem jobb, mint a másik, honnan is kéne tudnia a mechanikának, hogy neked, melyik kell? Én már nem egyszer kaptam ugyanazt a tempert egymás után háromszor is csak más rollokkal. Én ezt változtatnám, hogy ez ne történhessen meg, minden pörgetésre fixen mást adjon.
Most így belegondolva, ha lenne pity vagy súlyozás, akkor olyan lenne a tempering, mint S0-ban az affix forgatás, hogy voltak olyan affixok classoknál, amiket fixen mindig beadott az egyik helyre a kettőből. Ha lenne ilyen temperingnél, akkor a behozott trading kb értelmét vesztené, mivel jenleg a tempering tartja életben
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest