Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
vvega30 #8786 üzenetére
Nagyon találó gag.
Elims
Tényleg nem sértésnek vagy piszkálódásnak szántam, csak olyan dolgokra csodálkoztál rá ami eléggé standard az ehhez hasonló játékokban. A Diablo 2 régi mivolta miatt nagyon kevés információval szolgál az új játékosoknak, így szvsz elengedhetetlen hogy pár guide-ot átnézzen az ember ha képben akar lenni. Sokkal gyorsabb így kiismerni a játékot mint bepróbápni egy csomó karit és bugdácsolni Nightmare-en velük. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
vvega30 #8786 üzenetére
Végül tegnap engedtem a csábításnak, lecsaptam a játékra.
Stony Fieldet szerintem tízszer körbefutottam, nem találtam ugye a nagy sziklasort, amiben szokott volt lenni Classicban Underground Passage bejárata. Na mondom, egye meg a fene, biztos valami bug, reset, aztán menjünk tovább.
Aztán pár órával később valamiért visszajöttem Stonyba (nyilván sokadik reset után), és látom, hogy valami random bányalejárat is lehet Underground bejárata, szóval le is főttem mint a kávéMinden nap tanul az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest