Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz granini #62060 üzenetére

Én most mivel elértem a 20M goldot, elkezdtem próbálgatni mit lehet csinálni. Voltam én is IK + 2 fire fegyó, cinder, magefist, reapers wrasp-al töltöttem a fury-t, itt HotA volt a fő skill, sebeztem vele átlagban 18M-et, berserk alatt felment 31-re is, ha aktív volt az erőt adó passzív, akkor berserk nélkül is 22-25M-et ütöttem, de a legnagyobb baj az, hogy rengeteget kellett rohannom a mobok után és ez nem tetszett. Gondoltam egyet és átskilleztem. Megfogtam a seismic-es 2 kezest, építettem rá egy build-et. IK+captain crimson vagy mi szett cinder felsővel. Most gyakorlatilag berserk alatt sem fogy el a fury-m, még a war cry-t is áttettem resist-re, mert nem kell fury-t töltenem vele, annyira kevés a seismic költsége. Most nem kell futnom, gyakorlatilag állok a nagy pakk mellett és tolom beléjük a seismic-et. Szoktak nézni, hogy ki ez a barom 2H-val, de nem kell bemennem a tömegbe, nincs frozen és arcane sentry probléma. A WW-t is tudom tolni folyamatosan a top rúnával fire sebzéssel, mert nem fogy a fury-m, viszont unalmas. Állok és tolom a seismic-et, ennyit csinálok, megyek előre jön a tömeg, állok és tolom rájuk... mivel megfogja őket az első wave, ezért gyakorlatilag, ha egy irányból jönnek meg sem tudnak ütni és letolom őket. A Bossokkal van "gond" mert a seismic elég lassú, ezért van a berserk, azokat mindig bossoknál lövöm el, ha látom, hogy lassan fogy a hp-juk. HotA-val gyorsabb volt a bossozás, így gyorsabb a trashelés. T3-at tolom, de gondolkodtam, hogy T4-et is bepróbálom. A 3 barbika nálam max sebzésre van rakva, de lehet átrakom őket sebzés elnyelésre.

• Gorneck

legenda

válasz granini #62060 üzenetére

Kell is vele, mert felzabál mindent unalmában...[link]. Mondjuk az ugatásától sajna se more dmg se jobb loot nem jön... :D

Új hozzászólás Aktív témák