Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Nem kell közel menni, nekem jo 20 yard tävolsägbol is odacsap. Csak neha ha nem figyelek es keves a spiritem akkor nem tudom miert de egyböl odaugrik messziröl is hozzäjuk.Na akkor kezdödnek a gondok.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Micsurin
nagyúr
-
Thrawn
félisten
Kell az UE szet, a két gyűrű, egy Kridershot és a Meticulous tegez. A mechanizmus annyi, hogy miközben spammeled a Ball Lightningot 5 mp-ként ellősz egy Multishotot. Ja és ne találjon el közben semmi és ha reflectes elitet látsz akkor leave game...
Linkelnék karilapot de nem frissül a bnet...[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
szmegma
aktív tag
En nem vagyok vmi tapasztalt azzal a szettel kapcsolatban, de nem csak kridershottal mukodik. Pl a chakramos tegez es egy 3K+ 2HXBow is jo. Mondjuk ez a build nem a 50+ GR-re valo, de szorakozni tokeletes.
Akkor gyuruk ugye a F-R paros, bracers vagy LP vagy SS fire elementallal, amu szinten fire elemental + lyuk es mondjuk egy WH ov. Minel tobb discipline-t halmozz az itemeken.Passzivnak en hasznalnam a ballistics, CtW (ha a templart ugy allitod be), Archery, utolso lehet pl. Tactical Advantage vagy Awareness vagy akarmi.
Aktivnak en hasznalnam a 1.5 seces Smoke Screen, Preparation es MfD elso runai, Chakram es Multishot utolso runai, utolso lehet pl. 10 hatredes Vengeance vagy 10 chc-s Caltrops vagy akarmi.
Lego gemek lehetnek pl. BotT, MWG (vagy Taeguk ha bator vagy), ZSoV.
A mechanizmus ugye gyerekjatek. Lenyeg, hogy a F-R bonuszt fent tartani es minel tobb multishotot leadni a mobokra. Chakram tolti discipline-t, igy eleg jol lehet smoke screent nyomni.
A fent leirtak csak kezdesnek lehet jo, ugy is jatszva tapasztalod meg, hogy lenne meg effektivebb az egesz.
TV: JZ1000
-
-
Elemental
addikt
gyava nepnek nincs hazaja
Ez az amit csak egy HC ért...
Én gr28-on haltam. Nyominger teleportos eliteket nem fogták fel a fétisek, menekülni meg csak a tömeg felé tudtam
Amúgy elég illúzióromboló ez az új kari csinálás. D2-ben több energiát kellett fektetni egy magas szintű karihoz (minden acton átrántani, br, boci, majd nm, hell), itt elég egy kis huzi, máris 70.
Bár d2-ben nem nagyon volt húzott karim, mindig végigwalkoltuk.[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
igaz sose HC-ztem, mert az idegrendszerem nem lenne képes elviselni a bénaságom, de én azt vettem észre, hogy a mozgáson lehet sokat javítani. Eleinte azt hittem, hogy "ez király ez mindent kibír" aztán amikor kb instant ment fullról 0-ra a hp-m 2 túlélő skillt elnyomva és meg is haltam egyből. ez úgy gr 40 környékén volt, azóta mentem jósok kört és már nem halok meg minden szarba, mert teljesen más felfogásban játszok és mozgok (igaz én szinte csak wizzel játszok, azért az se mellékes). szóval azt tudom javasolni, hogy ne aggódj, meg kell szokni a mozgást, meg hogy melyik elitpakknál mit lehet, hogy
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
T. M.
aktív tag
Lehet, hogy már kaptál választ a kérdéseidre, azért megpróbálok segíteni én is.
Én a lighting ágat elhagynám, és váltanék fire ágra. A crumble robbanása sokszor egész szépen beteríti a tömeget. Physical is jó lehet partyban, brutál single target damage van benne.
Ahol lehet, ott halmozni kell a deffensieve statokat. Skilleknél én Iron skin - Steel Skin, Laws of Justice - Immovable Object-re esküszöm. Mellé csapod a Shield Glare - Zealous Glare, az egész jó wrath töltést ad.
Gemek: Gogok nem kell, mert úgy sem tudod tartani a championt folyamatosan. Azt az elitekre és a zsíros tömegekre kell tartogatni. Helyette a life regenes menjen. Esoteric ok, Taeguk helyérew BoT inkább.
Ja meg akár mennyi a toughnes, ha a tömeg közepén állsz és benyalsz egy durca elitpakkot, agyonvernek. Akkor okés, ha a tömegnek az első sorát ütöd, a crumble robbanása meg úgy is aprítja a hátrébb állókat szépen.
Igaz én nem hc-zek, de szerintem a fent leírtakkal azért elég szívós lehet a kari hc-n is. Itt az én crusaderem, solo 50 meglett vele, odafigyelve a 47-et halál nélkül csinálja soloban.
Remélem tudtam kicsit segíteni -
diegho
nagyúr
A vicces az, hogy a patch előtt nem esett még furnace és hearth slaughter sem, amik a barbárnak nagyon kellettek volna, jelenleg van 4 azaz négy!!! furnace a ládámban (nem ancik) és egy anci hearth slaughter is elég jó rollal, de nem tudom mire használni.
Azt nem értem, hogy ez az ancient fegyver stb téma miért nem úgy van, hogy a simát lehet upgradelni.
-
Mirman
őstag
Ez elég korrektnek tűnik és tiki-vel valószínűleg HC-n is el lehet vele szaladgálni.
-
Sirandrish
legenda
Hát akkor tényleg alig játszik
Én 560 körül járok mióta létezik a paragonEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sárpac
nagyúr
Behehe, hc nem való wiznek 10másodperces laggokkal fűszerezve kicsit halálos. 2 kinyírodótt ugyan abba a szituba hagytam is a picsbe!
Sirandrish : 500 paragon nem téma, igen gyorsan el lehet már érni mapanság. Pl haverom legalább 3x annyit tolja most s3 p720.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
killerjohn
addikt
Persze, hogy itt nem lehet Csak az official forumon (16 oldalon), ahol egyébként már azért is banolnak ha rossz irányba nézel, de az ingyenreklámért nem...
Egyébként oxox jól is mondja meg nem is: nem illegális - mert ugyebár azt a törvényhozás dönti el, hogy mi illegális is mi nem - viszont banolható, mert azt meg a Blizzard dönti el, hogy mit enged használni, miről engedi hogy vitázzanak a fórumozók.
Az a jó, hogy nem én hoztam fel a témát, ezért most nem banolhatnak itt (vagy mégis? )
[ Szerkesztve ]
-
Tibe
aktív tag
Enyém :
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tibe-2539/hero/32518655
KB. GR 60-ig jó ebben az xp cuccban, felette már pár dolgon változtatni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest