- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tele von Zsinór
őstag
Ahogy a kollega is mondta, ha telnettel e-mailezel jól jöhet
A mime-nek nem az a célja, hogy kisebb legyen (filekódolás, nem filetömörítés), hanem az, hogy az e-mailekben szabvány 7 biten is ábrázolni lehessen.
Amikor TClientSockettel akartam levelezőprogramot írni elkezdtem én is írni egy kódoló/dekódoló algoritmust. Jó móka volt .) -
yksz
aktív tag
1.: project->options->application->Load icon...
2.: nem, teljes forráskódot nem. De van egy program: DeDe (delphi decompiler), ami ha nincs besurítve az exe akkor megmutatja, h mi található a formon, meg ilyesmi ha jól tudom, még nem használtam. De ezt nem is mondtam, mert tudomásom szerint ez cracker tool, vagy ha nem akkor is azok használják
de nekem segítsen valaki pls! -
föccer
nagyúr
Amikor kérsz egy futtatást a megírt progira, akkor a debugger felügyeli a fordítást, és a program futását. Pl ha írsz egy végtelen ciklust, akkor a debugger szól, hogy végtelen ciklust akartál indítani, és leállítj a futtatást, mielőtt még bármi baj lenne. Vagy ha a nem használt deklarálások vannak, akkor figyelmeztetést küld. Meg ilyenek. Hogy érdemes-e lecserélni, azt nem tudom, mert nem ismerem hogy melyik debugger mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Motoros topic
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest