- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tele von Zsinór
őstag
Ahogy a kollega is mondta, ha telnettel e-mailezel jól jöhet
A mime-nek nem az a célja, hogy kisebb legyen (filekódolás, nem filetömörítés), hanem az, hogy az e-mailekben szabvány 7 biten is ábrázolni lehessen.
Amikor TClientSockettel akartam levelezőprogramot írni elkezdtem én is írni egy kódoló/dekódoló algoritmust. Jó móka volt .) -
yksz
aktív tag
1.: project->options->application->Load icon...
2.: nem, teljes forráskódot nem. De van egy program: DeDe (delphi decompiler), ami ha nincs besurítve az exe akkor megmutatja, h mi található a formon, meg ilyesmi ha jól tudom, még nem használtam. De ezt nem is mondtam, mert tudomásom szerint ez cracker tool, vagy ha nem akkor is azok használják
de nekem segítsen valaki pls! -
föccer
nagyúr
Amikor kérsz egy futtatást a megírt progira, akkor a debugger felügyeli a fordítást, és a program futását. Pl ha írsz egy végtelen ciklust, akkor a debugger szól, hogy végtelen ciklust akartál indítani, és leállítj a futtatást, mielőtt még bármi baj lenne. Vagy ha a nem használt deklarálások vannak, akkor figyelmeztetést küld. Meg ilyenek. Hogy érdemes-e lecserélni, azt nem tudom, mert nem ismerem hogy melyik debugger mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest