Hirdetés
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tele von Zsinór
őstag
Ahogy a kollega is mondta, ha telnettel e-mailezel jól jöhet

A mime-nek nem az a célja, hogy kisebb legyen (filekódolás, nem filetömörítés), hanem az, hogy az e-mailekben szabvány 7 biten is ábrázolni lehessen.
Amikor TClientSockettel akartam levelezőprogramot írni elkezdtem én is írni egy kódoló/dekódoló algoritmust. Jó móka volt .) -
yksz
aktív tag
1.: project->options->application->Load icon...
2.: nem, teljes forráskódot nem. De van egy program: DeDe (delphi decompiler), ami ha nincs besurítve az exe akkor megmutatja, h mi található a formon, meg ilyesmi ha jól tudom, még nem használtam. De ezt nem is mondtam, mert tudomásom szerint ez cracker tool, vagy ha nem akkor is azok használják
de nekem segítsen valaki pls!
-
föccer
nagyúr
Amikor kérsz egy futtatást a megírt progira, akkor a debugger felügyeli a fordítást, és a program futását. Pl ha írsz egy végtelen ciklust, akkor a debugger szól, hogy végtelen ciklust akartál indítani, és leállítj a futtatást, mielőtt még bármi baj lenne. Vagy ha a nem használt deklarálások vannak, akkor figyelmeztetést küld. Meg ilyenek. Hogy érdemes-e lecserélni, azt nem tudom, mert nem ismerem hogy melyik debugger mit tud.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
amúgy én se tudtam, csak tippeltem