Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
válasz Kosztinho #23998 üzenetére
Szia!
Hát szerintem az hogy ajánlott vagy sem, azt akkor lehetne igazán megállapítani, ha leírnád mire is kell.
Gondolok én arra, hogy állandó hurcolászás alatt lenne a gép? Vagy otthon le van rakva és sosincs hurcolva? Csak azért, mert 17,3 colos a monitor, ami igen kényelmetlen ha hurcolni kell, ez már a túl nagy méret véleményem szerint.
Példának okáér mikor néztem az MM-ben laptop táskát, nem igazán kényesztettek el 17,3-as táskákkal, amibe ez a gép befér. Szerencsére én a 15,6-os verziót használom, ahhoz volt bőven választék. Csak kíváncsiságból néztem a 17 colos tatyókat, de emlékeim szerint csak 1 fajta volt belőle, míg a 15,6-os ból volt 8-10 féle. -
_adaml21_
őstag
válasz Kosztinho #24004 üzenetére
Ha évi egy-két alkalommal viszed ki a házból, akkor megkérdőjelezem a létjogosultságát a notebooknak....
230-ért olyan gépet vehetsz asztaliban, hogy i5, 8gb ram, gt560Ti, 2TB merevlemez, 23 colos Dell IPS monitor, Logitech vezetéknélküli egér, bill....
Én sokkal inkább ruháznék be egy ilyen szettbe, évi egy-két alkalommal meg viszek magammal pendrive-ot, vagy kölcsönkérem egy ismerős laptopját, ha annyira létszükséglet. -
rizso
addikt
válasz Kosztinho #24009 üzenetére
Ha már 17" és Dell, akkor érdemes lehet figyelni a használt piacot is (ha nincs szükséged ÁFA-s számlára). Én pár hete fogtam ki egy 2 hónapos L702x-t "jóárasítva"
Lenovonak van a G770-es gépe viszonylag erős hardverrel és jó áron, illetve hardveraprón néha ki lehet fogni 1-1 HP Pavilion Dv7-et is jó áron, akár számlával is (pl. SeniorTillánál).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Mazda topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- BMW topik
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest