Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
SZIGMA
aktív tag
válasz agemate #54122 üzenetére
Szia!
Hülye kérdés,de a GPU nem thermal pad-del volt?Mert az többnyire 1-1,5-2 mm vastag,amit a paszta nem fog átvinni. GPU hibának tűnik amúgy, a fórumon vannak páran,akik foglalkoznak javítással is,kérdezz rá náluk.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
somasz
Topikgazda
-
SZIGMA
aktív tag
válasz agemate #54124 üzenetére
Uhh.A javítással, thermal paddel kapcsolatban az azonnali notebookos kérdések topikban nézz körül.Esetleg a hardveraprón.
Én is pasztáztam le régen pad-et, brutálisan melegedett és a paszta megoldotta a pad-et. Na, azóta nem csinálok ilyet.Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
pohár
félisten
válasz agemate #65973 üzenetére
ezek 100% biztossággal működnek, amennyire tapasztaltam, elég válogatósak a DELL gépek, hiába teszel bele ugyanolyan paraméterű RAM-ot, mint a gyárija, lehet el sem indul vele...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz agemate #65973 üzenetére
Persze hogy létezik Dual channel, a fizika törvényei nem változnak úgy, mint a politikusok vallása.
Dual channelnél dupla sávszélesség van a cpu és a ram között, elméletileg ez sebességnövekedést hoz. Ha kipróbálod mondjuk 1x16, majd 2x8 GB rammal ugyanazt a gépet, aida64 sebességméréssel, a 2x8 kb. 20-30%-kal magasabb értékeket fog mutatni memóriaműveleteknél és Cpuqueen, Photoworxx méréseknél.
Napi használatban szabad szemmel nem látszik, és nem is mindig van nyeresége, de ha mód van rá, akkor miért ne? -
Pferi
senior tag
válasz agemate #68638 üzenetére
Aida64-el nézd meg a pontos tipusát és olyat keress, bár én használok többfélét is egy laptoptopban, eddig nem volt gond, van olyan laptopom is amiben egy 4 gigás és egy 1 gigás van, különböző sebességű és gyártmányú, de nincs gond vele.
Ha biztosra akarsz menni, rendelj webshopból és ha nem szeretik egymást akkor viszaküldöd-viszaviszed és viszakapod az árát.Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
McJoker
tag
válasz agemate #68734 üzenetére
Szia! Nekem is G5 van, 8th genes i5 procival, 1050 Ti GPU-val. Alapjáraton illetve játék után nekem is 55-60°C körül mozog a proci a hűtés ilyenkor már nem is megy, játék alatt 80°C körül jár, viszont a teljesítményből itt még nem vesz vissza.
Nekem az a gondom, hogy 2-3 óra játék után lemerül a gép, úgy hogy töltőn van végig. Más is van így ezzel, vagy esetleg nálam van valaminek baja?Csak az elszántság számít...a küzdeni akarás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest