Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Gergosz2 #68490 üzenetére
Előfordulhat, hogy a Dell visszadobja a szerviz kérését külföldi desztinációs gép esetében, illetve kérik a migrációt/honosítást, azaz be kell küldeni nekik a vásárlás számláját és az új tulaj adatait, címét, majd átírják magyarra a garit svédről.
De pl. a Lenovo-t nem izgatja ez, viszont svéd géphez svéd billentyűzet jár. De azt hiszem a Dell is ezt csinálja.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Gergosz2 #68663 üzenetére
Szia,
A support assist tutira, a Commandot bevallom nem ismerem.
De nyugodtan lehet a Dell oldaláról is mazsolázni (support oldal pl.), van amikor a SA is képtelen feltenni pl. egy BIOS frissítést...[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tag
válasz Gergosz2 #68663 üzenetére
Én a Dell Command Update szoftvert szoktam használni, hogy minden szükséges szoftver fel legyen telepítve a laptopomra, pl. videokártya, stb. Elvileg minden szoftvert megkeres és feltesz a laptopra. Néhány szoftvert külön kellett megkeresnem a Dell weboldalán és onnét letölteni és felrakni, pl. BIOS frissítés, ujjlenyomat olvasó, stb. Vagyis amikor valamiért nem sikerül neki feltelepíteni a szoftvert, akkor kell külön keresnem a Dell oldalán azt a szoftvert, amit nem tudott felrakni. Ezt úgy oldom meg, hogy amikor jelzi a szoftver, hogy van elérhető frissítés, akkor megnézem a szoftverben, hogy mi az a frissítés és utána a rendszer betölti a böngészőben a szoftver oldalát, amit majd letudok tölteni, ha nem volt sikeres a telepítés. Használtam már a Dell SupportAssist szoftvert is, de azzal sok szoftver telepítése sikertelen volt, ezért inkább töröltem és csak a Dell Command Update szoftvert használom. A szoftver írja, hogy mennyi sikeres telepítés volt, pl. 1/1, 1/2, stb. Beteszek róla képet.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
törölt tag
válasz Gergosz2 #70180 üzenetére
Tisztitás és pasztázás nem tartozik a garanciába, leszámítva, ha például a hűtés nem működik, cserélik a heatpipe-ot, és akkor értelemszerűen pasztáznak is. Egyébként 1 éves gépet pasztázni nem nagyon kell, levegővel kifújni a ventillátort pedig bárki meg tudja csinálni, de extrém szennyezett helyen történő használatot leszámítva a ventillátor is tiszta szokott lenni egyévesen.
-
törölt tag
válasz Gergosz2 #70186 üzenetére
Ezek a Dell partner szervizek mind meg tudják csinálni persze, számlára, stb.
Én úgy vagyok vele, hogy feleslegesen nem pasztáznám, és nem szedném szét. Ezért tartok a desktopon mindig egy szenzorpanelt, hogy lássam, merre hány méter, és akkor nem ülök háttal a moziban, tudom, hogy mi, mitől van, kell-e pasztázás, esetleg a heatpipe elengedte a gázt, vagy csak valami beragadt. -
Gergosz2
veterán
válasz Gergosz2 #71131 üzenetére
Szóval úgy néz ki nincs HW baja a gépnek. Reggel volt egy Intel management engine update. Kiszedtem az akksit meg a merevlemezt. Utána beugrott a Support Assist boot elött. Végigment, majd merevlemezzel és akksival is. Nincs semmi HW baj.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
SzaboZE
addikt
válasz Gergosz2 #71158 üzenetére
Van is gond, hogy túlmelegszik, a kijelző sérül a hőhatástól stb. Hosszútávon összecsukva a gép kevésbé tud szellőzni, én nem javaslom az így használatát.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO LOQ RTX4050-el
- MSI GE66 RTX2070-el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest