Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz TungurKnivur #76189 üzenetére

Nekem van egy Dell G15 5530 karacsony ota. Nagyon meg vagyok vele elégedve, hibátlanul működik. Soha nem volt vele semmi gond videóvágásra meg némi játékra használom.
    Sajnos az alap, retro sárga világítós billentyűzettel vettem, bárcsak megvettem volna az RGBS változatot, mint kiderült, utólag már nem cserélhető.
    Ram bővítésre nagyon érzékeny, a Crucial által garantált 64 GB-os kitt nem működik benne. Ki kell majd cserélnem és keresni valami más ramot amivel megy. A gép maga nagyon mokany , igaz nehéz is, majdnem 3 kiló, de a tápegység önmagában szintén másfél kiló, a hordozhatóság igy annyira nem buli.
    Ha jó tudom az RTX 4050 es azt feletti modellek mind folyékony fém „pasztával” vannak szerelve ezért csak nagyon járatos felhasználóknak ajánlott a csereje.
    Eleg sok video van a neten, hogy a szobahomersekleten folyekony paszta kis mini golyoba rafolyik az alaplapra amit a user eszre sem vesz, es az elso bekapcsolaskor soran kinyirja vele az alaplapot. :((
    Azt hiszem a lehetséges legjobb képernyővel vettem, ez a resze is nagyon bejön.

USB C csati nincs.

Én is az általad említett modellek között vaciláltam, de aztán a Dell pont akciós volt, de annyira, hogy nem is volt kérdés, hogy mit veszek.

• teptep

őstag

válasz TungurKnivur #76189 üzenetére

Épp a héten tapiztam körbe az egyik áruházban. Szubjektíven: a megjelenése tiszletet parancsoló, a súlya tekintélyes, sugárzik belőle az erő és a stabilitás. Szóval tetszik. De a magasabb polcos kialakítást meg is kell fizetni. Ezért ugyan olyan konfigurációval többe kerül mint a LOQ vagy a TUF.
    Ha a Dell G15 5530 érdekel, akkor a [Laptopmedia] kötelező olvasmány!
    Ami nem tetszik, hogy pasztázáshoz teljesen szét kell kapni.

Új hozzászólás Aktív témák