Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tsebacsi

nagyúr

válasz plömplöm #74977 üzenetére

Dedede, az helyszíni garis. Szar az egész rendszer ahogy van, legutóbb a telefonos support küldött be hozzánk egy ügyfelet egy ProSupport Plus-os géppel, ami szintén helyszíni garis volt, és még adtak neki egy semmire nem jó jegyszámot is. :W
    Hajam hullik tőlük...

Szóval beszélj egy szervizzel, jelents be nekik, ők felveszik az adataidat és amint megjön az alkatrész kimennek hozzád javítani!

#74978gaborbol: Érthetetlen számomra, hogy egy PC-nél miért nem fér bele egy second kiszállás. Gyakran laptopál is kell, bár tény senki sem szeret 2x kimenni egy címre.
    Az a baj, CPU-t nem adnak csak úgy, indokolni kell, akár keresztpróbával (fun fact, ugye mindig van nálad minden géphez tesztalkatrész? Lfaszt :N )
    Rosszul van az egész kezelve, én értem, hogy igyekeznek leszorítani a cserélendő alkatrészek számát és a CPU ritkán hibásodik meg, de ha alaplap csere volt és a hiba UA akkor valószínű más romlott el...
    Tudnék még mesélni, de majd legközelebb.

• gaborbol

őstag

válasz plömplöm #74977 üzenetére

Nem tudom nalatok, hogy van, (USA) eddig pl Optiplex desktop-ra 3 ev NBD gar volt, ha felmentel a Dell Support honlapra a service tag alatt ott volt kozvetlen, hogy NBD onsite warranty nem kellett kattintani sehova.

Most csak annyit ir, hogy basic warranty, alatta van egy "Review Service" gomb, arra kattintva kapsz picit tobb infot.
    Az alatt van megint egy "Term Contract" gomb ,arra katintva irja halvany szurkevel(b+) Next Business Day Onsite After Remote Diagnosis (for business Customer)

Jott egy Optiplex plus desktop (1100 dollar?) , helybol szar, windosba nem lehet belepni. Hibajegy, oke tech kijon, kicsereli az alaplapot, elmegy, osszefossa magat azonnal. Visszahivom, hivjam a Dell-t.

Szerintuk, kuldjem mar be a gepet es 2+7 munkanap nap mulva visszakuldik javitva, vagy ha uj gepet kerek akkor akar ket het mulva meg is johet.

2 oran keresztul gyozkodtek, hogy kuldjem be a gepet javitastra. Aztan belattak, hogy megis csak ki tudnak jonni es kicserelni a hibas CPU-t masnap. 1200 db Dell gepunk van a flottaba, ha a gart sem sikerul ugy intezni ahogy elvarjuk akkor nem tul rozsas a jovo.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés