Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zdanee

őstag

válasz sszever #3362 üzenetére

Akkor mondjuk azt, hogy egy mezei user vagyok (ami igy nem igaz), es belecsaptam elsore a lecsoba, mint annak elotte a Debian Linuxba, vagy utana a Gentooba, Ubuntuba, es mindegyik ment elso vagy masodik probalkozasra. Ez egy user friendly oprendszer kene legyen, es azert kene az embernek kifizetnie erte 30eFtt (OEM), hogy amikor eloszor bekapcsolja a gepet, mukodjon, nem pedig azert, mert ez all a cimken, vagy mert ez csillog, a Gnome meg nem. Erdekes modon a 2 evvel regebbi Ubuntu diszto gond nelkul tudta az osszes alapveto beallitast mindenhez, az ADSLhez is, csak felh.nev es jelszo kellett, es az ingyen volt. Ez kemeny ropogos tizezresekbe kerult (igen, meg lett vasarolva, nem nem en vettem meg, es nem is az en gepemre lett flerakva, uh a Dell driverek teljesen irrelevansak), es nem megy. Belatom, az Ubuntu mellett volt fent XP is.
    Mindegy, nem linux vs. windows flamet akarok, csak jelzem, hogy azert fizetek, hogy mukodjon, ha buheralni kell, akkor mast valasztok - jelentosen olcsobban. Es leszarom, hogy meg lehet oldani utanaolvasassal, ertsek hozza barmennyire, ha csak 2 oram van megcsinalni valamit, akkor abba nem fer bele a forumozgatas meg a guglizas, lehetek annyira kenyelmes user neha en is, hogy elvarjam valamitol, amiert fizetek, hogy mukodjon.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák