Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekmate
csendes tag
válasz
premete
üzenetére
Hát szívesen elárulom, korábban leírtam, mire kellene, de akkor bővítem a leírást. Inkább fix állapotában használom, úgy 1-2 hetente lenne megutaztatva, de utazás közben nem használom. Viszont van, hogy huzamosabb ideig vagyok egyik, illetve másik helyen, szóval az nem megoldás, hogy veszek egy asztalit és mellé egy netbookot (de ilyen eszembe se jutna
). Szóval az összeszerelés minősége nem azért lenne fontos, mert annyit strapálnám, inkább esztétikai szempontból lenne előnyösebb az alu burkolat, na meg a tudat, hogy végre vmi komolyabb van a kezem alatt.
De eddig is megbarátkoztam a műanyag géppel, és ha nincs lehetőségem (úgy értem pénzem), akkor ez után is megfelelne, ezért is néztem az Inspiront, de arra másik topicba írták, hogy nagyon melegszik, és egyáltalán nem is ajánlják. Viszont néztem helyette HP ProBookokat, azokban meg nincs USB 3.0...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nintendo Switch 2
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- Laptop i7, 4gb, 128gb, ár alkuképes minimálisan
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

). Szóval az összeszerelés minősége nem azért lenne fontos, mert annyit strapálnám, inkább esztétikai szempontból lenne előnyösebb az alu burkolat, na meg a tudat, hogy végre vmi komolyabb van a kezem alatt.