Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Mármint a padra gondoltam, 4300-ason sok mindent mondanék rá, de azt nem hogy jó. Maga a felületkiképzése is olyan, hogy megakad rajta az ember ujja.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Mert nem hitvány panel került bele mint sok 4300-asba Nekem is sokkal frankóbb panel volt a 12"-os D430-ban. E4300-ból 3-4 járt nálam de a hitvány még enyhe kifejezés. Más meg abból is fogott ki jót.
-
Chaser
legenda
válasz Vasinger! #31280 üzenetére
Sima cserélhető előlapos éppen jó bele, de mintha úgy rémlene, hogy ennél a szériánál nem levehető az előlap. És a kiadómechanika sem lesz rajta, szóval lesz egy lyuk. Van akit nem zavar.
adamlukacs: Mert drágult a $ és te nem készletről vitted hanem előre fizetted. Mivel azt a pénzt senki nem adja vissza, amikor bóvlit meg defekteset küldenek, kénytelen vagyok beépíteni az árba. Ha valaki kísérletezni akar akkor megúszhatja olcsóbban..vagy drágábban Mindenesetre nekem most elfogyott ami volt.
-
Chaser
legenda
válasz _adaml21_ #31284 üzenetére
Nem értettem félre. Egyébként én is vettem nimitztől kezdetekben, kukában is landolt. Mert próba nélkül azt hittem jó, adtam is neki +-at, azóta is küldi a csereterméket Te egyébként 7.5-ért vetted postával tőlem 58xx ft-ért vettem akkor jó árfolyamon. Mondjuk azzal nem is volt gond, ha nem is gyári de pont olyan. Eredeti gyári sztem lazán 12-15k.
-
Chaser
legenda
válasz huszi.gyb #31310 üzenetére
Az egyik 2006-os akkum 90%-os 300 ciklussal Panasonic- sony v sanyo használat nélkül is többször megdöglik ennyi idő alatt - , csak az akku gyártója számít, nem a gépé. Az sem árt persze mellé, ha van töltésszabályzás a gépben, meg az akkut úgy tervezik hogy valamennyi kis légrés maradjon a gép és akku közt, de legalább a leghűvösebb részre próbálják megoldani a helyét.
albi31: Az LG is frankó
-
Chaser
legenda
válasz runner 125 #31330 üzenetére
Nem kel neki utánanézni. Nincs 14"-os IPS panel.
szerk:kel_kell
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz szoke12 #31332 üzenetére
"Modem is van a gépben? " Te géped baze ki tudja ha te nem? Sim hely ált-ban minden gépen van amit 3G-vel kiadtak. Csak a nem 3G readyben nem lesz antenna előkészítés meg modem.
szerk: És ha van is modem, annak kell driver meg sw se árt, most hiába raksz bele egy sim-et ha nincs bedriverezve a cucc. Eszközkezelőben is meg tudod nézni van-e benne modem.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz szoke12 #31335 üzenetére
10 másodperc eszközkezelőben csekkolni kb
premete: Én meg lássam innen, hogy milyen OS-t használ? Sw se kell linux alá? Sim nem feltétlen jelenti azt, hogy modem is van a gépben. Nekem E4300-asom volt sim hellyel, 3G kiépítettség nélkül, nemhogy modem, de még antennák se voltak benne.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz premete #31339 üzenetére
Sim nekem foglalatot jelent linux felett tényleg átsiklottam.
hito: E6220 a sandys 12.5"-os dell. Elődjét nem tudom mi ha volt. Igaz ez nem 100k-s kategória.
szerk: Akkor ott kimaradt egy lépcső, core i verziós 12-es gép nem volt, nem is rémlett.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
x201-ben sincs backlit, bill megvilágítás van. Backlit csak x230-tól elérhető.
premete: De nekem azt jelenti, ha azt mondják egy gépre, hogy sim van benne. Ha sim kártya, akkor kártya. De mondjuk lényegtelen
-
Chaser
legenda
válasz premete #31430 üzenetére
Ahan, most már ezt is tudom
huszi.gyb: Ez már elég régóta így van. 1 v 2 évet vehetsz, maradhatsz szervizgarnál, vagy kiválthatod NBD-re is. Amennyire én tudom még gar lejárta után is lehet gart venni, csak akkor már jóval drágább és talán be is vizsgálják előtte a gépet?
-
Chaser
legenda
Ki tudom derjteni valamiből, hogy dell 5530 HD verzióba tudok FHD panelt tenni vagy sem? Persze anélkül, hogy egyik sincs itt, úgy könnyű lenne
-
Chaser
legenda
1. Lehet nincs benne BT, más üzleti gépeknél is előfordul.
2. Az nyilván a 3G-hez van. szétkapod a gépet látod van a wlan körül egy 2. mpcie slot 2 v 3 üresen álló antennával, ha van mehet bele 3G modem. Ha emlékeim nem csalnak, a gép alján szervizablakon keresztül lehet hozzájuk eljutni, lehet nem egy fedél alatt vannak.
3. Bármilyen expresscard cuccot, pl usb3, esata
4. SmartCard, azzal nem igazán kell foglalkozni, egy biztonsági dolog, cégeknél van inkább jelentősége._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
DVD kábellel vagy külső házzal megoldható. Nem tudom te mennyire használod, de legtöbben manapság már csak elvétve, úgy meg bőven jó egy külső megoldás is.
szerk: a 32-esek nem túl acélosak, 60-ast mondok én is mnimumnak.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
IPS glow ott biztos nincs, mert az nem IPS. 17-esben nem tudok IPS panelt, lehet van. 15.6"-ban dellnél csak precisionoknál van IPS FHD, de gyakorlatilag bármilyen modellbe szerelhető IPS panel ebben a méretben, ha az adott gépet kiadták FHD verzióban is. Keresgélj kinti oldalakon ha maradnál a gépnél, de gyanítom ha van is IS 17"-ban az ára is olyan lesz. 15.6-osok is 30k-nál kezdődnek kinnről.
-
Chaser
legenda
válasz SzaboZE #31728 üzenetére
Nekem TP-hez vannak 65 és 90W-os töltőim. Gyárilag amihez 65-öset adtak, azoknál a gépeknél 90-essel gyorsabban feltöltődik az akku. Valaki mondta HP-nél is így van, lehet dellnél nem, passzolom.
-
-
Chaser
legenda
válasz premete #31744 üzenetére
Jah ok Talán megoldható a wwan, ha jól rémlik EC van azon a gépen. Picimacisban volt wwan kártyám rejtett, alig lógott ki. Talán EC-be is akad megoldás. De azért vicces, hogy ilyen gépben alapból nincs.
-
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz schlecker #31760 üzenetére
Ha szerviz garos be kell vinned szervizbe, ha NBD garos akkor kimennek házhoz. ST alapján a garhoz hozzászámolhatsz még 3 hónapot, annyit biztosít a dell.
AxBattler: Gebaszos lehet kipiszkálni. De ha olyan helyen vagy ahol kivehetnék lehet jobban jársz kiadómechanika nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Vasinger! #31821 üzenetére
Speciel az említett i7-es is 2mag+2HT mint az i5-ök. Fel se merem magamnak tenni a kérdést, intel mi alapján specifikálja i3, i5 és i7 fogalmát notebook szinten...
szerk: habár náluk bizonyos c2d is dual-core-ok voltak és fordítva én kérek elnézést
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz szoke12 #31831 üzenetére
Megy persze SSD se különbözik HDD-től a rendszer szemszögéből. Max 1-2 elcseszett SSD gyártó meg széria van, ami háklis sok chipsetre és BIOS-t vagy fw-t kell frissíteni sok gépnél a használatukhoz.
-
Chaser
legenda
Valami nemfrankó a hdd-vel vagy az AHCI driverrel, vagy vírus. Vagy kismillió sw-ed van amik winnel betöltődnek, bár azért több percet erős cpu-val mostani hdd-k nem szoktak produkálni. 1-2 perc éppen lehet, afölött már gyanús.
szerk: egy töredezettség mentesítőt is lefuttathatsz, hátha
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz SzaboZE #31864 üzenetére
10? Egyik eladott gépem 1 hónapot volt szervizben, az lazán 20 munkanap. Ráadásnak visszaküldték ugyanazzal a hibával meg egyik hangszórót is kikötötték nem tudom melyik szerviz volt, bolton keresztül intézték.
-
Chaser
legenda
válasz SzaboZE #31866 üzenetére
Ismerős bolt volt, heti többször mennek szervizbe is. De ha még 1 hetet is állt volna, akkor is több 10 munkanapnál. Na mind1, dellből NBD, vagy ha szerviz akkor meg nagyon nem mindegy kihez kerül a gép. Az egy dolog, hogy a hibát hagyták ahogy van, de még hangszóró is kikötve, mindezt bő 1 hónap alatt
-
Chaser
legenda
Én még nem találkoztam olyan dellel itthon, aminél dell check szervizgart írt volna. Tudtommal parts only=szervizgar. A másik az NBD, aminél helyszínre megy a szerviz. Itthon ezek vannak, talán még a pro support kiegészítés. Javítson ki valaki ha tévedek.
Igaz nem most írtad, de ezt nem láttam._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz haddent #31895 üzenetére
Nem kell aggódni a gar miatt, megmaradt Nyilván linx alatt venti is felpörögne, de nézd meg vele és megtudod. Legrosszabb esetben a hővédelem miatt drasztikusan lecsökken a cpu órajele, abból tudod hogy gond van. De ennek ahogy elnézem esélye sincs.
-
Chaser
legenda
válasz Avicularia #31903 üzenetére
Nem feltétlen akku gond, rossz energia management is simán lehet. Sw-ek mit írnak az akku kapacitására? abból kb ki lehet számolni hány órát illene tudnia a gépnek. Az hogy i7 egy dolog, alacsony terhelésen nem sokat eszik, ahogy a diszkrét vga is lekapcsol.
-
Chaser
legenda
válasz Avicularia #31906 üzenetére
Ekkora kapacitással erősen kétlenm, hogy 4 órát elmenne a gép, amit NBC írt. 1 viszont kevés, én olyan 1.5-2.5 órát tartok reálisnak. Ez azért 17-es gép, kis kapacitású akkuval. Az se mindegy milyen fényerőn megy a móka, pontosan milyen is az a böngészés, stb. Vmelyik gépnél wlan szívta rohadtul az akkut, meg se gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Jeorjosz7 károsultjai
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
- Lenovo Thinkpad X13, 13,3 " FULL HD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, Gar
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FULL HD IPS, I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- Dell Inspiron 15 3537 - i7, 6Gb, SSD
- Érintős Full HD HP ElitBook 820 G3 i5-6300u laptop 8 GB RAM 128 GB SSD Win11 3 órás aksi
- Dell Latitude 3300 alaplaphibás egyben eladó SSD, RAM és töltő nélkül
- Lenovo Gaming Laptop: Ryzen 5 5500H/RTX 2050/16/512/gyári garancia
- HP Elitebook 8470p - i5-3320M, 8 GB RAM, 256 GB SSD, + 500 GB HDD.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest