- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
válasz
rumos14 #7344 üzenetére
1. Matt kepernyonek nem annyira elenkek a szinei, es sajat tapasztalat szerint jobban "negativosodik" oldalrol nezve (nem tudom, hogy hivjak ezt)
2. Ne is haragudj, de nem tamogatom az otleted a "hazi", azaz lopott es illegalis windows telepitese ugyeben. Torvenytelen, pofatlansag, csalas, valmint neked sem lesz tul jo, mert frissiteni nem tudod. Ha mar nem akarsz oprendszert venni hozza, akkor tegyel ra egy Linuxot.
-
Palika71
őstag
válasz
rumos14 #7338 üzenetére
Optimális körülmények között, a fényes kijelzőnek annyival jobban tetszik a képe, hogy képtelen vagyok nem olyat venni.
A tükröződés fekete háttérnél zavaró, de ilyen meg nem nagyon van.
Ha megtudod azt oldani, hogy az ablakok, és a lámpák nem tükröződjenek benne, akkor nagyon jó választás. -
fwgoze
aktív tag
válasz
rumos14 #7324 üzenetére
"vmi okos (lefizetett) kiadó vista only játékot hoz ki"
Ezen már túl vagyunk...lásd Halo 2
"egy Vostro 1400 helyette?"
Hogy őszinte legyek, én nagyon belezúgtam a kis XPS-be...annak ellenére, hogy a legtöbb hibájával tisztában vok, ezek közül is a festett ezüst billentyűzet aggaszt a legjobban
, de mind1...szal köszönöm szépen az ötletet, de valahogy tényleg nagyon megtetszett ez a kicsi XPS
Nálam ez pont fordítva van mint nálad...látod; ízlések és pofonok
Viszont tényleg nagyon sokba kerül, és tényleg az álltalad leírt dolgokat kell megfizetni...sajnos! Viszont most arra várok nagyon, hogy hátha jönn ebből is egy új széria, mint nemrég az inspirionokból...asszem azok lesznek az XPS M1340, M1540-ek...stb Erről tud vki vmit???? Remélem ezekben már kijavítják az előző széria fogyatékosságait, mint festett, igenis elkopó billentyűzet, q hangos cd-olvasás, az alsó 1-2 centin elengedő képernyő-zsanér, stb...Szal kiváncsi lennék, tud-e vki erről már vmit...
-
zerga~
csendes tag
válasz
rumos14 #7308 üzenetére
Most találtam rá erre Online configuratorra. Dunaelektronikan keresztul magyar ember is megrendelheti a noteszt amit megszerkeszt a konfiguratorral ?
Az árra kiváncsi lennék mennyi jött ki.( és mennyi a különbség a USA-FT között, vagyis mennyit dobott ki az oldal és mennyit kell fizetned) -
fwgoze
aktív tag
válasz
rumos14 #7318 üzenetére
a Dunaelektronika nagyon jó kis bolt...pláne ha DELL-t akarsz...(mondjuk azt nem tudtam, hogy adnak gépet oprendszer nélkül is...de nagyon örülök neki!!!
)
A kijelzőről kérdezz vki okosabbat...én annyira nem vagyok jártas a témában!
Driver-gondokban a DELL support oldala tökéletes segítség...szinte mindenhez van driver xp alatt is...nem véletlenül, hiszen egy DELL-ről beszélgetünk(de ha mégsem, akkor szerintem az egész ph szívesen segít majd neked!)
1,5 múlva már nem Vistát fogsz telepíteni rá...hanem Windows Se7en-t, meg Office 14-et...ennek sose lesz vége...
majd kérlek írd meg, hogy ment a dolog...lehet én is a Dunaelektronikánál fogok majd rendelni egy XPS 1330-ast...ezért érdekel ennyire -
fwgoze
aktív tag
válasz
rumos14 #7312 üzenetére
elméletileg az anti-glare kijelzőknek kevésbé szépek a színei...a a glare színei élénkebbek, dinamikusabbak...
persze...simán felmegy a vista (valszeg majd úgyis kapsz egy driveres cd-t), és az xp is, de utóbbihoz nem árt előre drivereket nézni...ne utána derüljön ki, hogy nincs driver xp alá ehhez, meg ehhez...amúgy, honnan tudod oprendszer nélkül rendelni???
-
törölt tag
válasz
rumos14 #7305 üzenetére
nem, ezért kivételesen nem a vista a hibás. amennyire tudom közismert tény (tehát az EA által elismert bug, mind a 07, mind a 08 esetében), csak valahogy mégsem akarnak patchet készíteni hozzá. az meg szerintem meglehetősen pofátlanság, hogy egy 2008-as évre dátumozott játékot kiadnak úgy, hogy nem kompatibilis a vistával. ha már nem fejlesztenek PC fronton jóformán semmit...
(ugye a 08 is lényegében egy új roster, új játékként eladva, semmi lényegi fejlesztést nem tartalmaz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest