Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
válasz #33253120 #4402 üzenetére
Hát, nem metalt tolnak, nem kell headbangelni és sörözni sem lehet. Akkor ratyi a hely?
Anna: Még nem tudom, megyek-e, ha igen, akkor is 7 után, mert rendkívül zsúfolt ez a hét.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ngabor2
nagyúr
Mivel alig néhány embernek jó a mostani hétvége, ezért áttettük a jövő hétre.
Tehát a tali új időpontja: 2014. október 18.
Helyszín: Carpe Diem teaház -
-
SAMYka
senior tag
válasz PindurAnna #4411 üzenetére
Már csak és kizárólag ilyen pólót fogok hordani
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
ngabor2
nagyúr
Olyan 5-6 óra körül, viszont nem a teaházba megyünk (kissé sokba fájna így hó közepén), hanem hozzánk. Tea itt is van, itt is le tudunk ülni beszélgetni, meg akár activityzni is. Ha meg megéhezik a csapat, rendelünk pizzát, mindenki olyat, amilyet szeretne (nem sütünk-főzünk).
-
ngabor2
nagyúr
Mindenki azt eszik/iszik, amit hoz/rendel. Ha bort hoz, akkor azt is ihat Nomeg ha valaki megkínálja a másikat, akkor azt.
Mivel tapasztalatom szerint úgyse lenne értelme megszavaztatni, hogy teaház, vagy lakás, illetve a teaházra csak a fanyalgás megy, ezért írtam a lakást.
-
SAMYka
senior tag
válasz ngabor2 #4416 üzenetére
Szombaton dolgozom nem tudom mikor végzek. Ha megjön a csomagom akkor vasárnap is ha nem jön meg nagyon szétrúgják a hátsóm
Ha vasárnap nem kell melózni akkor nem kizárt a jelenlétem de ez csak szombat délutánra derül ki
Nagyon szerencsétlenül jönnek ki a dolgokPH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
xuldar
addikt
válasz PindurAnna #4418 üzenetére
Fel fogok ugrani egy órácskára, csak most költöztünk, van mit csinálni. Mondjátok meg, kb. mikorra menjek, hogy ne 4-en legyünk. Vagy úgy is jó, ha rám csörögtök 6-7-8 felé, ha már vagytok páran. Kevesebb mint 10 percre lakom.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
SAMYka
senior tag
válasz PindurAnna #4418 üzenetére
Megjött a csomagom és most értem haza holnap meló
9-kor nyíregyen kezdés most így jártamPH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
nagyúr
Mi újság a buliban? Beindult már? Kicsit fáradt vagyok, gyűjtöm az energiát, hogy odamenjek...
-
xuldar
addikt
válasz ngabor2 #4422 üzenetére
Ja, sajnos a hétvégét nem tudja senki pihenésre használni, inkább a saját dolgok intézésére, így aztán fáradtak voltunk. A szűk másfél óra kb. 10 perc alatt telt el Legközelebb már hátha több időre tudunk menni.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Mondtam hogy kellett volna csinálnod..ott egy PH tali aztán beszélgetés közbe pakolás
Aryes sokan Na meg mik voltak itt...áááá ) Ajándékozós kedvembe voltam
Fiúk lányok a tesztek eredményeire kíváncsi vagyok privibe
Itt egy minta a fűszertartóraGalaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
nagyúr
Sziasztok! SOS debreceni illetőségű hidegburkolót keresek. Tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Playstation Move kontroller VR-hoz is!
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- imac 2019 / 3.7 GHZ 6mag / IntelCore i5 - radeon pro 580X8GB / 36 GB RAM / 2TB FusionDrive
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest