Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
Ide is belinkelem, akit érdekel, és még nem látta a PH!-találkozón készített képeimet: [link]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
Én egy-két berúgásra nem húznám rá az ''úgy rontja el az életét, ahogy akarja'' lepedőt. Te magad írtad, hogy rúgtál be fiatalkorodban (nem úgy értem, hogy most öreg lennél). Akkor te is elrontottad az életedet? Ugye, hogy nem? Ne sarkítsunk már. Alkoholista szandisas? Ha nem, akkor miről beszélünk? Te is láttad - amíg ott voltál - ki mennyit ivott. Én is vittem két üveg Tokajit, egyiket se bontottam fel. Majdnem 40 emberből egy rúgott be, szerintem ez jó arány, különösen, hogy nem randalírozás volt a vége.
Jobb lenne befejezni a témát.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
-
xuldar
addikt
Hubazz, ps2k 324-es képén olyan fejem van, hogy egy csöves elbújhat mellettem.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
A póker érdekel engem is. Ha még beférek.
-
xuldar
addikt
A 7-e nekem is bukó. Délután jövök haza Nyíregyről, nem sokkal később pedig koncertre megyek. Majd legközelebb kifosztom a bandát, hagylak titeket gyakorolni kicsit
-
xuldar
addikt
válasz Antimatrix #256 üzenetére
Épp szervezem Korda Gyurit kommentátornak
-
xuldar
addikt
Van egy tippem, miért. Az utóbbi hónapokban többször volt áramszünet (kiment a biztosíték) a könyvtári ágon, amin mi is vagyunk. Amikor megépítették az elektromos hálózatot, nem gondolták, hogy ekkora lesz a terhelés. A mai gépek már sokat esznek, ráadásul sok gép van itt. Szerintem emiatt lehet. Az aulában is szoktam látni embereket laptoppal, gondolom, ott is van wi-fi. Ott nem mondják, hogy húzd ki fiam, egyes
-
xuldar
addikt
Az a baj, hogy a vezetékeket a falban nem egyszerű kicserélni, meg az egész biztosítékszekrényt, amikor munka folyna. Évtizedes vezetékekről van szó, amit nem ekkora terhelésre terveztek.
[Szerkesztve]Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
A diákigazolvány az diákigazolvány, elfogadják, különben a csóró egyetemisták hogyan tudnának bemenni rokonlátogatásra?
Gábor, ha legközelebb is lesz tali, valami PM-et lökj már, akkor talán én is tudok menni.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
Úgy tíz éve voltam kint a Vekeri mögött egy mesterséges tónál, direkt fürdőzőknek készült. Talán a hétvégén kitekerek oda, és megnézem. Ha megvan még, leírom, hogy találsz oda, közel van a Vekerihez.
-
xuldar
addikt
Nana, az olyan vén kecskéknek, amilyen te vagy, már nem lehet!
Mellesleg árulja már el valaki, hogy egy beszélgetős topikban hogy lehet offolni? (Tudom, az a rádiógomb az OK-től balra )Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz diablo1984 #595 üzenetére
Kimenjek röhögni?
-
xuldar
addikt
válasz werszomjas #622 üzenetére
A rendszámot a helyszínen leveszi, és nem olcsó mulatság (plusz nem kevés idő) visszaszerezni. Megéri ez neked azt a pár perc előnyt?
-
xuldar
addikt
válasz werszomjas #627 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a jumpersorra lehet kötni, így nem kell kivenni a winyót jumpereléshez. Hogy melyik mihez tartozik, biztos benne van a használatijában.
-
xuldar
addikt
Üdv Debrecenben!
Amit kihagyott lorcsi:
-étterem: nem a belvárosban van, de nincs messze, a neve Casablanca, elfogadható árak, jó kiszolgálás, nagyon jól főznek. Oda járunk ebédelni a kollégámmal, nem a menzánkra
Cím: Debrecen, Ótemető u. 3.
-kirándulás: Ha majdnem egész napos erdei túrára gondoltál, akkor tudok ajánlani egy ~20-22km-es túrát. A Zsuzsi-vonattal (a Faraktár utcáról indul) ki lehet menni Hármashegyre, onnan pedig gyalog a Vekeri-tóhoz. Gyönyörű környék, én is arra szoktam biciklizni. Útközben kilátók is vannak, bár már nem olyan alacsonyak a fák, mint 15 éve...
Útba esik a Halápi csárda (nem voltam még benne), illetve másik útvonalra esik a Panoráma étterem. Az út egy tó mellett is elhalad, ami közel esik a Vekeri-tóhoz.
-ha autóval jöttök, akkor a Panoráma Utat javaslom, az arborétummal, ott is van egy kilátó.
-múzeum: Déri Múzeum, mellette a posta múzeum (Delizsánsz Kiállítóterem), Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum.
-egyéb: állatkert.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
Honnan tudod, hogy lorcsi nem a Vekeri-tó mellett lakik? Egyébként meg nyilván úgy gondolta, hogy nem kell egy bazi nagy hátizsákkal utazni a fesztiválra, hanem csak este kimész, reggel hazajössz.
Szerk: Oly
[Szerkesztve]Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz diablo1984 #653 üzenetére
Az egy dolog, hogy mit csinál a saját életével, de hogy a gyerekeit is megöli...
-
xuldar
addikt
Olvasd el még egyszer, gorlin az efott-ról beszélt, hogy közel van lorcsihoz, te arra reagáltál. Tisztában voltam vele, hogy mit akartál írni, nincs itt semmilyen szövegértelmezési probléma
A szerkesztett megjegyzésem meg a #651-re ment volna, csak nem akartam új postot írni. Az ütöttAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz diablo1984 #657 üzenetére
Én sem így gondoltam, de akkor is. Ha már a saját életét eldobja, miért veszi el a gyerekeiét is?
-
xuldar
addikt
Az állomásról indul még a 3-as busz, ami ugyanott tesz le, mint a 19-es/28-as. Viszont ritkábban jár, de a menetrendet linkelték előttem.
A csónakázótó mellett van az állatkert, illetve a Termál Hotel mögött a Nagyerdő egyik legszebb része, a Békás-tó és környéke. Ha továbbmész, az egyetem főépületéhez jutsz, amit szintén érdemes megnézni. A csónakázótó környékén bárki eligazít a Békáshoz vagy az egyetemhez.
Ha érdekel a túra, akkor szkennelek egy Db és környéke túristatérképet a megfelelő részről, mert már évek óta nem lehet kapni. Nem is tervezik, rákérdeztem a kiadónál, mert nekem is kellett volna egy újabb kiadás.
-
xuldar
addikt
Ha elolvastad volna a film alatti pár sort, akkor tudnád, hogy azért mennek fel, mert súlyokat tettek mindbe, és a súly húzta fel őket.
Én a vízérzékelős elmászós ablaktörlőn feküdtem ki
-
xuldar
addikt
Erős idegzetűeknek:
Parental advisory: explicit lyrics
[link]Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
Pontosan, ahogy diablo mondja. Annyira szar, hogy az már jó. A kommenteket is elolvastad? Még az outsidersnek áll feljebb, hogy leszarozták ezt a magvas gondolatokkal teli klippet.
-
xuldar
addikt
válasz werszomjas #833 üzenetére
Csak a nagyon alapozó tárgyakból tudsz előadót választani, és gyakvezetőt sem mindenhol, mert nincs túl sok tanárunk. További infókat PM-ben kérdezhetsz.
-
xuldar
addikt
Nekem nem kell mondani, első kézből tudom, miről van szó
-Anyuuuuu, a nővéremet miért hívják csillagfénynek?
-Mert egy csodálatos csillagfényes nyári éjszakán fogant.
-És anyuuu, a bátyámat miért hívják Sebes Pataknak?
-Mert egy gyönyörű erdőben a patakparton fogant. De miért vagy ezekre kíváncsi Lyukas Gumi?Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz werszomjas #846 üzenetére
Jól van, te csak soporulj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest