- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88 #9434 üzenetére
Na sikerült rájönni a Magics müködésére, bár így nem működik ahogy szeretném de lényeg h tudom használni.
Az előbb véletlen sikerült egy térképet generálni, amit észre se vettem rögtön, és nem is tudtam h csináltam hirtelen.Szóval a lényeg először aktiválni kell az ECMWF t Anacondában, ahogy előbb irtam Metviewnél
Az előbb linkelt Angol oldalon, az ECMWF oldalán ezt nem írja.Vagyis írja, de ott csak ennyit ír.
Please make sure to activate you conda environment before running your python program.
Azaz csak Anaconda Activate.Szóval igy kell elinditani az ECMWF et, aztán jöhet scriptek futattása.
conda activate ecmwf
Ezután terminálban a base felirat átvált ECMWF re.A program így csak a terminából mükődik az a baj.
python scriptnev.py parancsal.
Azaz saját magát Python fájlt nem tudom enterrel futatni fájl kezelőböl, se Geanyből.
Erre lehet e megoldás vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged