- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Közben rájöttem de azért köszönöm!
Voltak részek amikor nagyon untam de így, hogy kb 2 órája fejeztem be még mindig a hatása alatt vagyok, gamer életem egyik meghatározó élménye marad az tuti! Nem igazán tudom szavakba önteni amit most érzek, zseniális!
Az biztos, hogy kell egy bizonyos szintű szociális érettség és érzékenység, IQ és érzelmi intelligencia, hogy átjöjjön az embernek a lényeg és a mondanivaló...tegnap ott hagytam abba ! Ma még vegyes érzéseim voltak a játékkal kapcsolatban, de most így a végére érve Kojima tényleg zseni!BB-vel a hamvasztó előtt, nem akartam bevinni -
nubreed
nagyúr
Én nekem még mostanában fog jönni a Doom eternal (tudom teljesen más, de én imádtam a 2016 -os doomot is) és mivel ez azért nem olyan hosszú (habár a custom made pályákkal sok 10 órát el lehet lenni akár pluszban meg talán van benne multi is), utána a metal gear solid 5 phantom pain -be fogok újra belekezdeni, muszáj valami Kojima alkotással játszanom, úgy érzem.

-
Szebb, élethűbb a Death Stranding, még úgy is, hogy pl fák egyáltalán nincsenek. A Horizon tele van növényekkel, de főleg a hegyek, sziklák, és az épületek eléggé mesterkéltnek tűnnek a Death Stranding után (bár a DLC grafikája már közelit a DS-éhez). Szerintem a sztori is jobb a DS-ben, bár egyáltalán nem rossz a Horizon története sem, de utóbbié amolyan standard scifi, a DS meg tele van földöntúli, misztikus dolgokkal és fordulatokkal. Ettől függetlenül a Horizon is állati jó játék, nem is igazán lehet összehasonlítani a kettőt, teljesen más játékélményt adnak.
-
kontaku
tag
Én a sapkát elég korán megkaptam, a 2. fejezetben már tuti megvolt. Sajnos nem emlékszem konkrétan melyik küldi után kaptam, de még az első terepen. A kapucni meg poén.
(Az a jellegzetes hang, amikor leereszt.) A sapi meg független az előrendeléstől, a bónusz csak a királarany színre vonatkozik.(#256) pilóta
Pár küldetést rájuk bíztam, de nekem is össze-vissza törik. Szerintem amint eltűnnek szem elől, átmennek Ace Ventúra féle kristályváza kézbesítésbe. (Végig rugdossák az úton, aztán 10 méterről bevágják a kézbesítő szekrénybe.)(#274) nubreed
Előbb utóbb meglesz a teherautó. 3. fejezet vége felé, 2 tervrajz is lesz. (Normál, és hosszú távú.Ha a HL küldiket is csinálod, még ebben a fejezetben meglehet a Lambda teherautó is. Nekem még nincs meg, de már a küldetést megkaptam. -
Na jó, most van az, hogy tökönszúrom magamat! Sikerült leküzdeni a két nagy dögöt, végre eltűntek a PV-k, megyek összeszedni a holmit, amiért odaküldtek, de mire a harmadikat felvettem az ötből, újra megjelentek a PV-k százával
Annyi gránát a világon nincs, hogy még két oroszlánizét le tudjak nyomni.
Úgy tűnik, csak lopakodva lehet megoldani ezt a küldetést... -
-
60 óra. Elvileg már nem vagyok messze a végétől, ha követem a főszálat, de még vannak területek, melyeket nem csatoltam a chiral hálózatba. Vannak olyan területek is, melyeken eldugott menedék van, és csak egy idő után csatlakoznak, ha elég elveszett sok cuccot viszel nekik. Amúgy most az összes várost és menedéket fel akarom tornászni 5 csillagra, mielőtt befejezem a játékot.
-
A cosplayer ad egyet (gyakorlatilag egy jelmez), amint elérsz talán 4 csillagot nála, ugyanígy az egyik Knot City is ad egy baseball sapkát, talán ott is 4 csillag kell, meg van egy Half-Life-os sapka is, de azt csak a játék vége felé lehet megszerezni (ott még én sem tartok).
-
NomAd_82
aktív tag
Én meg pont hogy az ellenkezőjét csináltam.
A mellékküldetésekre koncentráltam és később rájöttem, hogy semmit nem haladtam a sztorival. Optimálisan kell megosztani a fő és mellékküldetések arányát.
Ha nem szeretnéd, hogy gyorsan legyen vége, akkor kell kicsit tolni a mellekküldiket.
Jó pár órát belepakoltam én is, igaz ps4-en. -
Én már több, mint 30 órát nyomtam bele, és az a durva, hogy nem tudom megunni a mászkálást, közben bámulom a tájat. sok évvel ezelőtt volt utoljára single player játék, ami ennyire lekötött. Szerintem az is szenzációs benne, hogy a játékosok hatással vannak egymás világaira.
-
kzolee216
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Az a jellegzetes hang, amikor leereszt.) A sapi meg független az előrendeléstől, a bónusz csak a királarany színre vonatkozik.
Olyanom sincs