- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a detonátornak az a másodlagos tulajdonsága hogy hatástalanítja a kilőtt lézeres aknát szóval ha nincs rá szükség hatástalanítod felszeded és megint betárazod. én a gyorsan futós szörnyek ellen használtam akkor nem kell kapkodni. kirakod egy falra ahol neked jó. aztán ha beleszalad raksz másikat és így tovább.
az energianyaláb rohadt erős és ezért direkt lassú. tul brutális fegyver lenne ha gyorsan tüzelne. én annak a másodlagos tüzelését használtam mert az meg baromi jó tömegoszlató. úgy néz ki hogy a földbe lő egyet és aki közeledbe van, kb 1-2 méterre azt sebzi. maxosra felfejlesztve gyakorlatilag a körülötted lévő dögök összes végtagját leszakítja. plusz még van egy speckó fejlesztése ami azt tudja hogy a földre lőtt lökéshullám még egy sztázislövést is kifejt azaz ha túlélné valaki körülötted akkor az megkapja a sztázist. én leginkább emiatt használtam az energianyalábot a játék vége felé.
Új hozzászólás Aktív témák

- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest