- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
Vaze
őstag
szerentetek a kozeledo nyar szerepet jachat az arak emelkedeseben vagy semmi koze hoza???
-
petakpa1
őstag
Szerintem idén is az lesz mint már pár éve:
Ősszel indulnak majd felfele az árak, az vásárlás optimalizált időpntja szerintem aug-szept fordulója!
Persze lehet, hogy az élet rámcáfol... -
up
senior tag
Általában igen, de mint nyilván tudod, tavaly ősszel volt egy elég meredek emelkedés. Egy haverom nagyon megszítta, rendelt 2 256-os sd modult, és mire hozták, már majdnem duplaannyiba került, mert egyszerre emeltek mindenhol (nyilván a távol-keleti gyártáshoz volt köze, és addigra gyűrűzött ide az effekt). Remélem, idén nem kell ilyesmire számítani :).
-
tothjozsef
aktív tag
512 DDR 2700-as brand nagyker nettó 13e Ft most.
-
up
senior tag
Csalogató topic cím, ugye? :)) Hogy lehessen is beszélni valamiről: szerintetek meddig (időben) csökken még a memória ára? Az SD mélyrepülése után volt egy jó nagy drágulás (majdnem duplára) tavaly ősszel, várható ilyesmi idén? Azt tapasztaltam, hogy a mostani DDR árakhoz képest a decemberiek 80%-kal magasabbak voltak, ez jó kis szakadék! Vélemények?
üdv
up
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest