- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Vaze
őstag
szerentetek a kozeledo nyar szerepet jachat az arak emelkedeseben vagy semmi koze hoza???
-
petakpa1
őstag
Szerintem idén is az lesz mint már pár éve:
Ősszel indulnak majd felfele az árak, az vásárlás optimalizált időpntja szerintem aug-szept fordulója!
Persze lehet, hogy az élet rámcáfol... -
up
senior tag
Általában igen, de mint nyilván tudod, tavaly ősszel volt egy elég meredek emelkedés. Egy haverom nagyon megszítta, rendelt 2 256-os sd modult, és mire hozták, már majdnem duplaannyiba került, mert egyszerre emeltek mindenhol (nyilván a távol-keleti gyártáshoz volt köze, és addigra gyűrűzött ide az effekt). Remélem, idén nem kell ilyesmire számítani :).
-
tothjozsef
aktív tag
512 DDR 2700-as brand nagyker nettó 13e Ft most.
-
up
senior tag
Csalogató topic cím, ugye? :)) Hogy lehessen is beszélni valamiről: szerintetek meddig (időben) csökken még a memória ára? Az SD mélyrepülése után volt egy jó nagy drágulás (majdnem duplára) tavaly ősszel, várható ilyesmi idén? Azt tapasztaltam, hogy a mostani DDR árakhoz képest a decemberiek 80%-kal magasabbak voltak, ez jó kis szakadék! Vélemények?
üdv
up
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest