- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
Achill3uS #958 üzenetére
Ez komoly hallod!
Én az új négymagosat akarok majd.Én sokat szerkesztek,ezért gondolom nem éri most lecserélni a Q6600-at az új kétmagosra ugye?
Állításod szerint egy darabig ramcserét nem kell tervezni,ha ilyen ramokat rendelek tőled.
Remélem hamarosan meglesz a csere lapom és akkor szólok,mert már talán van vevőm az Abitra is és a Ballistixre is.
Májd kérhetek tőled kis leírást a beállításokkal,ha hozod a ramjaimat?
Remélem végre lesz egy jó gépem!Utoljára stabil gépem a P5B Deluxe volt.Azóta le kellet mondjak a raidröl is és sokszor nem tudtam használni fele meghajtóimat.
Előre is köszönöm,remélem mi hamarabb jelentkezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest