Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Összefoglalom a problémám még1x:
Nem tudom, hogy kell beállítani a ramokat (corsair vengeance 8gb ddr3-1600 kit), valaki segítene?
Szorzózáras a procim (phenom ii x4 945), úgyhogy a ref clockot állítva szeretném tuningolni.
Most tapasztalom ki, hogy mennyit bír a deszka (asrock 970 extreme4), egy oldal szerint 315 mhz-ig, és én még bőven alatta tapasztalom azt, hogy nehézségekbe ütközöm.A probléma az, hogy ha 250-nél nagyob ref clockkal próbálkozom, 3 short beep üdvözöl, ami megnéztem, hogy az AMI BIOS-oknál ezt jelenti:
A memory failure has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably badTehát a memóriával van a baj. Gondolom az időzítések, amik 4es szorzóra, azaz 4x200=800 mhz-re vannak beállítva, nem nagyon tetszenek neki, mivel 4x250 az már 1000 MHz.
Éppen ezért próbálkoztam az AIDA64 és CPU-Z által kiírt, 518 MHz-re (1036 effektív) megadott időzítésekkel, de hiába, így 3 sípolás történik.Hogy kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő