Hirdetés
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
westlake
félisten
sajnos a memorias vizblokk nem sokat er
32 darab sima aluminium bordacsak megtamogatva egy 8 centis ventivel teljesen jo.. en 2.8 volton hajtottam a ramokat, de meg csak kezmelegek sem voltak.. a vizzel nem fog annyival jobban menni a memoria (ha egyaltalan jobban megy) mint amennyivel jobban felmelegiti feleslegesen a hutovizet.. -
Achill3uS
nagyúr
ez ic-től függ, a micron d9-ek birják a legjobban a feszt a ddr2-es ramok közül, a te ramodon d9gmh van, XS-en nyitott valaki egy topicot hogy ki mennyi feszen használja a d9-eket állandóra, átlagban 2.2 és 2.4v között jöttek a válaszok, én azt mondom venti nélkül 2.2-ig, ventivel 2.4-ig lehet elmenni (bár ez a borda minőségétől is függ), fölötte hosszútávon már előjöhet bármi, pl ha sokáig használná vki ezeket extrémebb feszeken, 2.8v fölött, egy idő után megnőne a fesz éhségük, és nem indulnának el 2.5v alatt kb, vagy szimplán behalnának

[Szerkesztve] -
westlake
félisten
szerintem inkabb te olvass kicsit utana a dolgoknak.. mi az, hogy ''lesz''? mar jo ideje van..
az nf 680i nem jobb chipset, mint a 975..es nem is lesz jobb.. mitol lenne jobb?
a striker extrem-el sem tudtak lenyomni a 975-ot.. egyebkent ezt nem itt kell megtargyalni
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
lol, ezt miböl vontad le? valami value RD600-as lap eddig 1db volt XS-en Victor-nál, és elég jól szerepelt, azonkívül Tony is írta hogy 500-as fsb -t simán ment conroe-val is a lap, ramok 1200mhz-en 1T-ben!!, nézd meg az eVGA 680i topicot mennyire jo lap.. nem mondom hogy nincs több a chipsetben, mert hülyeség lenne, ugyanúgy mint most leírni egy lapot, amikor semmi konkrét info-t, eredményt, nem láttál tőle..
mod: ne itt folytassuk..
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
Ahh értjük akko 680i felé kelessz mozdulni
És nagyon várom azt ahol ezt olvastad, hogy ''A 680i sokkal erősebb chipsett.''
igazán nem akarok veled kötözködni de még oylan keveset halanni az rd600 ról egyedül a ref lapról van egy-két morzsa de azok nem feltétlen a te állításod igazolják vagy csak én tértem má rossz pájára nem tom

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- ASRock H110M-HDS LGA 1151 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyebkent ez a hozzaszolasod eleg off volt on-nak 

Csak nem akarom hogy azt higgye hogy ez az eredmény, mert én sokáig azt hittem

Talán anyi hogy Pl ben jobb lesz a 680i de ennél többet nem szerintem várjuk ki a végét