Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Konflikt
üzenetére
Nem biztos...

PC8000 Vitesta Extreme Edition (EPP) 5.0-5-5-15 @ 2.2V Micron D9GMH (B6-3)
PC8000 Vitesta Extreme Edition (Non-EPP) 5.0-5-5-15 @ 2.2V Micron D9GKX (B6-25E)
PC8500 Vitesta Extreme Edition (EPP) 5.0-5-5-15 @ 2.2V Micron D9GMH (B6-3)
Ez van nekem...
M20AD9G3/4170/NE58
ADQVD1A16
No még ez is lehet...PC6400 Vitesta Extreme Edition (EPP) 4.0-4-4-12 @ 2.0V Micron D9GCT (B6-37E)
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
Konflikt
üzenetére
A-data vitesta EE 800+ 2x512MB cl4:
MQVD1908=Micron D9GMH (1200mhz 2.4V-n 5-5-5-15-6-42 volt a vége nálam)
1230mhz 2.45V-n 5-6-6-15-6-42 még indult a win és ez sajnos tényleg a legvége lett a ramnak.
A-data vitesta EE 800+ 2x1GB cl4:
MIQVD1A16=Micron D9GMH
ADQVD1A16=A-data (ki tudja ez milyen lehet? ez van most nekem is) -
-
westlake
félisten
válasz
Konflikt
üzenetére
jo, akkor a kedveder leirom megeszer.. nem, nincs igazad! attol, hogy a bugos p5bd-ben megy cl3-ban a ram, ez nem biztositek semmire.. nem mondom hogy nem fog menni, mert lehet valami ubertuning ramrol beszel eppen valaki.. a ramoknak koztudottan nem csak mhz korlatjuk van, hanem savszelesseg is.. lehet, hogy egy ram i965-el, allendale-el, 6-os szorzoval, asszinkronban megy 1300mhz-et, de normal helyzetben meg 1700kb/s-es savszelesseget sem birna (winrar).. ettol mar csak az a jobb feltetelezes, amikor valaki azt bizonygatta nekem, hogy ha egy ram asszinkronban (felszorozva) megy 1000mhz-et, akkor az siman megy 1:1-ben is..
tolem vitatkozhatunk meg ezekrol a dolgokrol, de nem sok ertelmet latom.. elhiheted, hogy pont eleget foglalkoztam a dologgal ahhoz, hogy biztosan tudjam a dolgokat.. nem szokasom valotlan dolgokat sem allitani..
es azt mar meg sem emlitem, hogy az allendale+i965 paros megintcsak jo sokat elvesz a memoria valodi savszelessegebol (igy meginkabb ugy tunik az avatatlan szemlelodonek, hogy a memoria mennyire jo.. persze, lehet hogy jo, csak eppen tajekoztatni kell a nagyerdemu kozonseget a konfig tobi reszerol is..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Konflikt
üzenetére
te most tenyleg nem erted meg, hogy a p5bd-nel a cl3 az bugos?? alacsonyabb a savszelesseg, mint cl4-nel.. okos dolog, hogy ezzel reklamozol egy ramot.. megy p5bd-ben cl3-al ennyit meg ennyit... nem egyszer elmondtam/elmondtuk mar, hogy ez nem osszehasonlitasi alap! ettol fuggetlenul mar latom leleki szemeim elott, hog siman fogsz meg cl3-ra hivatkozo eredmenyeket postolni..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
-
-
westlake
félisten
válasz
Konflikt
üzenetére
ez az egyik leghulladekabb d9! ha a mushkin-rol beszelek, akkor azt oda is irom

jah es szerintem itt a legtobben gmh-rol beszelnek.. majd ha valaki mutategy olyan tuningot, ahogy egy azonos meretu gkx elver egy gmh-t, akkor majd erdemesnek tartom arra, hogy szobakeruljon
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Konflikt
üzenetére
áh, apámnak is van egy ilyen pákája, ezzel nem álltam volna neki
sztem vegyél egy hegyes, pontforrasztásra alkalmasat, jól fog még jönni..
ez egy másik lehetőség: [link] de sokkal elörébb nem vagy vele..
én 50k-s trimmert használok szinte mindig, és ha azt hivtad tekercsnek, akkor igen, az alsó lábára nincs szükség
hogy mekkora lesz igy az adható max vdimm nem tudom neked megmondani (biztos tovább mint a ramod birná
) de láttam már 3v fölött is..
[Szerkesztve] -
-
Gorneck
legenda
válasz
Konflikt
üzenetére
Nagyon nehézkes a bordát lekapni róla...no meg egy átszitázott chippel futnék össze valszeg.
Több oldalon is olvastam, hogy gmh-s chip van rajtuk...kellő fesszel szedik is a lábukat...1000+ ot menő ramhoz vagy sok pénz vagy pokoli szerencse kell...
Mondjuk érdekes, hogy uaz a chip más ramon másképp muzsikál, de gondolom egyes gyártók még így is válogatnak... -
atis6969
csendes tag
válasz
Konflikt
üzenetére
a chippet táblázatból tudom kilesni? Micron D9DQW (BT-37E) valami ilyet találtam lista alapján.másik táblázatban meg promost is
hol az igazság? fsb:ram arányt a biosbol tudom megnézni,vagy van valami prg ami irja?Pillanatnyilag 220 fsb megy a ép *12,igy megy a ram 880 on. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Konflikt
üzenetére
lol, 5-5-5-15-ben menne többet nyilván, de arra nem vagyok kiváncsi

bios alol állítva 6-42-15-31-15-31 (asszem ez a sorrend), memsetböl most nem nyultam bele..
#553 ezt csináltam meg: [link], van, de én egy böszme nem pontforrasztásra alkalmas pákával nem állnék neki a helyedben.. ez a minimum amivel ilyesmit csinálunk: [link]
#555 amennyin lement az 1M, 99xx -at olvastam, de majd 1:1-ben lesz a nagy szám
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
nyesix
senior tag
válasz
Konflikt
üzenetére
teszteltem, nem jelez hibát, sem dualba, se single modban a memtest legujabb verziója...
a T1 a jobb időzítés, nem? ha T2 hajtom őket akkot azzal nem húzom, hanem kevésbé terhelem??? vagy rosszul gondolom?
az órajelet meg ne kelljen már visszavennem egy 667 ram az menjen 667-en nem
-
-
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen asztali médialejátszót?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy nem volt időm tesztelni 2 napos a ram és meg du-os, de van akinek az 1GB-os kit 495-öt ment 5-5-5-15, 2.1V-tal...egy szutty DS3-ba
!

![[kép] [kép]](http://www.pctuning.cz/ilustrace3/Obermaier/Adata1GB1000/chips.jpg)