- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Konflikt #1910 üzenetére
Nem biztos...
PC8000 Vitesta Extreme Edition (EPP) 5.0-5-5-15 @ 2.2V Micron D9GMH (B6-3)
PC8000 Vitesta Extreme Edition (Non-EPP) 5.0-5-5-15 @ 2.2V Micron D9GKX (B6-25E)
PC8500 Vitesta Extreme Edition (EPP) 5.0-5-5-15 @ 2.2V Micron D9GMH (B6-3)
Ez van nekem...
M20AD9G3/4170/NE58
ADQVD1A16
No még ez is lehet...PC6400 Vitesta Extreme Edition (EPP) 4.0-4-4-12 @ 2.0V Micron D9GCT (B6-37E) -
S*Tom*
aktív tag
válasz
Konflikt #1893 üzenetére
A-data vitesta EE 800+ 2x512MB cl4:
MQVD1908=Micron D9GMH (1200mhz 2.4V-n 5-5-5-15-6-42 volt a vége nálam)
1230mhz 2.45V-n 5-6-6-15-6-42 még indult a win és ez sajnos tényleg a legvége lett a ramnak.
A-data vitesta EE 800+ 2x1GB cl4:
MIQVD1A16=Micron D9GMH
ADQVD1A16=A-data (ki tudja ez milyen lehet? ez van most nekem is) -
-
westlake
félisten
válasz
Konflikt #1243 üzenetére
jo, akkor a kedveder leirom megeszer.. nem, nincs igazad! attol, hogy a bugos p5bd-ben megy cl3-ban a ram, ez nem biztositek semmire.. nem mondom hogy nem fog menni, mert lehet valami ubertuning ramrol beszel eppen valaki.. a ramoknak koztudottan nem csak mhz korlatjuk van, hanem savszelesseg is.. lehet, hogy egy ram i965-el, allendale-el, 6-os szorzoval, asszinkronban megy 1300mhz-et, de normal helyzetben meg 1700kb/s-es savszelesseget sem birna (winrar).. ettol mar csak az a jobb feltetelezes, amikor valaki azt bizonygatta nekem, hogy ha egy ram asszinkronban (felszorozva) megy 1000mhz-et, akkor az siman megy 1:1-ben is..
tolem vitatkozhatunk meg ezekrol a dolgokrol, de nem sok ertelmet latom.. elhiheted, hogy pont eleget foglalkoztam a dologgal ahhoz, hogy biztosan tudjam a dolgokat.. nem szokasom valotlan dolgokat sem allitani..
es azt mar meg sem emlitem, hogy az allendale+i965 paros megintcsak jo sokat elvesz a memoria valodi savszelessegebol (igy meginkabb ugy tunik az avatatlan szemlelodonek, hogy a memoria mennyire jo.. persze, lehet hogy jo, csak eppen tajekoztatni kell a nagyerdemu kozonseget a konfig tobi reszerol is..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Konflikt #1238 üzenetére
te most tenyleg nem erted meg, hogy a p5bd-nel a cl3 az bugos?? alacsonyabb a savszelesseg, mint cl4-nel.. okos dolog, hogy ezzel reklamozol egy ramot.. megy p5bd-ben cl3-al ennyit meg ennyit... nem egyszer elmondtam/elmondtuk mar, hogy ez nem osszehasonlitasi alap! ettol fuggetlenul mar latom leleki szemeim elott, hog siman fogsz meg cl3-ra hivatkozo eredmenyeket postolni..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Konflikt #874 üzenetére
ez az egyik leghulladekabb d9! ha a mushkin-rol beszelek, akkor azt oda is irom
jah es szerintem itt a legtobben gmh-rol beszelnek.. majd ha valaki mutategy olyan tuningot, ahogy egy azonos meretu gkx elver egy gmh-t, akkor majd erdemesnek tartom arra, hogy szobakeruljon
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Konflikt #595 üzenetére
áh, apámnak is van egy ilyen pákája, ezzel nem álltam volna neki
sztem vegyél egy hegyes, pontforrasztásra alkalmasat, jól fog még jönni..
ez egy másik lehetőség: [link] de sokkal elörébb nem vagy vele..
én 50k-s trimmert használok szinte mindig, és ha azt hivtad tekercsnek, akkor igen, az alsó lábára nincs szükséghogy mekkora lesz igy az adható max vdimm nem tudom neked megmondani (biztos tovább mint a ramod birná
) de láttam már 3v fölött is..
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Konflikt #586 üzenetére
Nagyon nehézkes a bordát lekapni róla...no meg egy átszitázott chippel futnék össze valszeg.
Több oldalon is olvastam, hogy gmh-s chip van rajtuk...kellő fesszel szedik is a lábukat...1000+ ot menő ramhoz vagy sok pénz vagy pokoli szerencse kell...
Mondjuk érdekes, hogy uaz a chip más ramon másképp muzsikál, de gondolom egyes gyártók még így is válogatnak... -
atis6969
csendes tag
válasz
Konflikt #558 üzenetére
a chippet táblázatból tudom kilesni? Micron D9DQW (BT-37E) valami ilyet találtam lista alapján.másik táblázatban meg promost is
hol az igazság? fsb:ram arányt a biosbol tudom megnézni,vagy van valami prg ami irja?Pillanatnyilag 220 fsb megy a ép *12,igy megy a ram 880 on.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Konflikt #552 üzenetére
lol, 5-5-5-15-ben menne többet nyilván, de arra nem vagyok kiváncsi
bios alol állítva 6-42-15-31-15-31 (asszem ez a sorrend), memsetböl most nem nyultam bele..
#553 ezt csináltam meg: [link], van, de én egy böszme nem pontforrasztásra alkalmas pákával nem állnék neki a helyedben.. ez a minimum amivel ilyesmit csinálunk: [link]
#555 amennyin lement az 1M, 99xx -at olvastam, de majd 1:1-ben lesz a nagy szám
[Szerkesztve] -
nyesix
senior tag
válasz
Konflikt #509 üzenetére
teszteltem, nem jelez hibát, sem dualba, se single modban a memtest legujabb verziója...
a T1 a jobb időzítés, nem? ha T2 hajtom őket akkot azzal nem húzom, hanem kevésbé terhelem??? vagy rosszul gondolom?
az órajelet meg ne kelljen már visszavennem egy 667 ram az menjen 667-en nem -
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest