- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Shono
aktív tag
Minden tiszteletem, de legközelebb, ha írsz valamit, legalább olvasd el mire válaszolsz. (3 napja küzdök vele) Ha ti sem tudjátok, akkor írd, hogy bocs ez van.
Aki nem kérdez(akár magában), annak esélye sincs megtudni a választ. Mivel elég sokan járunk errefelé gondoltam sok ember okosabb. Erre való ez a fórum - gondolom. De ezt miért én ''zöldfülű'' mondom egy addiktnak????
mellesleg:
Note that we've also been asked about advanced memory timings such as tRRD, tRC, tWR, tWTR, and tREF, but the majority of users will get the best results by leaving these in automatic configuration mode. (Tom's Hardver)
Engem akkor is érdekel. És még egy könnycseppet sem ejtettem, csak kérdeztem, majd válasz hiányában indulatot gerjesztettem. (legalább jött valami)
Ha megtaláltam mik ezek, akkor szólok /legközelebb/
alles gute
Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest