- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Shono
aktív tag
Minden tiszteletem, de legközelebb, ha írsz valamit, legalább olvasd el mire válaszolsz. (3 napja küzdök vele) Ha ti sem tudjátok, akkor írd, hogy bocs ez van.
Aki nem kérdez(akár magában), annak esélye sincs megtudni a választ. Mivel elég sokan járunk errefelé gondoltam sok ember okosabb. Erre való ez a fórum - gondolom. De ezt miért én ''zöldfülű'' mondom egy addiktnak????
mellesleg:
Note that we've also been asked about advanced memory timings such as tRRD, tRC, tWR, tWTR, and tREF, but the majority of users will get the best results by leaving these in automatic configuration mode. (Tom's Hardver)
Engem akkor is érdekel. És még egy könnycseppet sem ejtettem, csak kérdeztem, majd válasz hiányában indulatot gerjesztettem. (legalább jött valami)
Ha megtaláltam mik ezek, akkor szólok /legközelebb/
alles gute
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest