- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteeWe
aktív tag
Hi,
Mi a véleményetek errol a ramrol: CSXO-CEC-800-4GB-KIT
Eddig CSX ramjaim vann igaz 4*1 Giga ami 4-4-4-12 megy 400 Mhz. Sajnos nem találtam olyan 2*2-es kit-et ami ugyancsak tudja ezt. Így megbarátkoznék a cl5-el. A tervem az, hogy berakom az egyik 2*1 gigás kit mellé. Az alaplapom szeretné az új jövevényt? Van róla info, hogy milyem chip-ekkel van szerelve?
Thx -
SteeWe
aktív tag
-
SteeWe
aktív tag
válasz
Hunter2 #3935 üzenetére
Elméletileg a CSX-CEC-800-as 4-4-4-12-es változatán Micron D9GMH chip van, ez ezért lenne fontos, mert a giga ep45 topikban írták, hogy nem stabil a cucc. De ott sztem a 5-5-5-16-os változatával próbálhatták. Tobbek között tudomásom szerint ez a fajta micorn chip van a Diablo, Corsair, OCZ bizonyos memóriain is. Furcsállanám hogyha ezekkel sem mennének a giga ep45-os lapjai.
-
SteeWe
aktív tag
-
SteeWe
aktív tag
Sziasztok!
Be tudná linkelni vki azt a táblázatot, ahol meg lehet nézeni, hogy az egyes memóriák milyen chippel vannak szerelve? Már szerepelt többször a topikban, de most nem találom.
Thx -
SteeWe
aktív tag
Hi!
Milyen elfogadható árban kapható 1066-os DDR2-es memórát ajánlanátok, 2*1GB-ra gondoltam, olyan 20.000 HUF magasságig. Abit IP35/Pro lapba menne valszeg E8200 vagy E8400 társaságában. A cél leginkább a 450-es fsb-n járatni a procit, deha megy feljebb akkor magasabban
Én először a Crosair C4DHX-ére gondoltam, ez cl4-es, mennyre valőszinű, hogy menne 450-en cl5-ben, eseteleg geil value vagy ultra?
Minden javaslat jöhet, aztán majd rákérdezek mit tudnak beszerezni itt vidéken (szeged) és mennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged