Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Az qurva jó...
Én is Tracer-re cseréltettem a sima ballistix-okat és amit 2,3V tudott a ballistix azt a Tracer 2,35-2,4V tudja, gondolom a LED-ek miatt, mivel az is a ramfeszből veszi az áramot.Ha tudom akkor inkább maradok a sima Ballistix-nél.
De egyébként nem hiszem hogy azért döglött meg.Én 2,3V használtam a sima ballistixeket, 1066mhz-n CL4-be és mégis megdöglött 2 hónap alatt.A fesznek nem hiszem hogy sok köze lenne hozzá, elvileg a 2,4V bírnia kell minden jobb minőségű ramnak akár 24/7-be is.Az eladott Geil Ultráimnak 2,4V az ajánlott fesz, így ment 1200mhz-n CL5-be...nem olyan sok az a 2,4V.De az biztos ha ez a Tracer-em is megdöglik valamiért visszatérek a Ultrákra,vagy Dominator-ra vagy bármire.Remélem csak kifogtam a hibásat.Meg te is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Építő/felújító topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én is Tracer-re cseréltettem a sima ballistix-okat és amit 2,3V tudott a ballistix azt a Tracer 2,35-2,4V tudja, gondolom a LED-ek miatt, mivel az is a ramfeszből veszi az áramot.Ha tudom akkor inkább maradok a sima Ballistix-nél.