- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru1
őstag
Most néztem meg és nem magyar,sajnos nekem is a virágbolti van meg de nem magyar.Ráadásul már az elején elakadtam,mert egy helikoptert kéne lelönöm csak nem találom a megfelelö fegyvert hozzá

-
pcguru1
őstag
Nem találom sehol a magyaritást

-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Van magyaritás a játékhoz?
-
tundax
csendes tag
Sziasztok
Én vagyok béna vagy ebben télyleg nem lehet menteni?
-
Snooker
senior tag
Nagyon gagyi kérdés, de.... :M
Vettem a fekete piacon egy AKS-47-et, és miután kiléptem a fekete piacról, akkor a kezembe volt az AK...na én átváltottam arra a pengére amit dobálni lehet, és utánna szerettem volna vissza váltani az AK-ra, de nem tudom melyik gombal kell...XD
Pls HELP ! XD
-
Snooker
senior tag
Itt egy videó, benne van, hogy kell legyőzni a szörnyet.
[link] -
Snooker
senior tag
Nekem is ugyan az a problémám, és az szerintem nem a fő boss, mert kb. az 5. fejezetnél járok (ilyen romos templom), és ott ugrál ilyen nagy majom szerüség az oszlopokon, egy csomószor felgyújtom, belelövök a fejébe pisztollyal de sehogy nem pusztul meg.... hogy lehet kinyirni ?
-
kabul
csendes tag
sziasztok.a templomban vagyok,és a nagy döggel küzdök.3-szor égettem meg,és 3-szor löttem fejbe.akár mit csinálok kinyir.a kápolna tetejéről,még árammal is megküldtem,de semmi.mi a megoldás?????????

-
chungee
addikt
Megvettem HUN-ba. De Sajnos nemtok felbontást állítani. Alapból 1024x768 van. Amikor átlövöm 1280x800-ra. Akkor kidob asztalra :'(
-
Snooker
senior tag
Aha, köszi!
[link] itt hogy lehet bejutni, mert se kirobbantani nem tudom az kaput
-
Snooker
senior tag
Felveszek bizonyos tárgyakat, és akkor kiírja, hogy a föld alatti feketepiacon megvásárolhatom vagy valami ilyesmi.... na de hol találom ezt a "piacot..." ???
-
cor
őstag
válasz
oettinger01
üzenetére
kép nélkül nem egyszerü
de tippre: ahol a gépfegyver áll egy szobában(?) a hátso(oldalso) falon van áram-szekrény (irányitott dobás) -
oettinger01
őstag
elakadtam, egy ajtó előtt amin nem tudok bejutni, olyan ajtó ez ami korábban már kinyitottam csak áram kell hozzá és ebben a teremben ahol vagyok sehol nincs áram. az ajtó mögött egy mozgásérzékelős telepitett gépfegyver áll. nem tudom emlékszik e valaki, hogy ezt az ajtót, hogy nyitotta ki? hol van az áram ezen a helyen?
-
nrgia
őstag
Jahh valóban az a szar , hogy amikor dobod a pengét nem látod tisztán a célt, ráadásúl képes a dobás pillanatában is kinyirni a genya....
Én speciell a második fázisig bírtam idegileg...
Annyival pontosítanék , hogy az első fázisban még csak a csápokkal kell foglalatoskodni, akkor még nem jönnek a föld alól a kis zombiszökevények...
-
wesker24
senior tag
Az tény hogy a végső főboss tényleg nagyon szopatós de én addig próbáltam amig nem sikerült végre ! Fél óra tökölés után csak sikerült végre !
Én mindig ott szoktam meghalni amikor a főboss sebezhető és nem látható tisztán pontosan hová is kell dobni a pengét meg aztán gyorsan kell cselekedni or you die !
Amugy a főboss 3 fázisból áll !
1 fázis: Meglévő Csápok levágása + néhány monster kill + fő boss sebzése 2x
2 fázis: Újabb 2 csáp nő neki + sok monster kill + fő boss sebzése 2x
3 fázis: Újabb 2 csáp nő neki + sok monster kill + fő boss sebzése 2xÉs már ki is nyiffant !
-
nrgia
őstag
Most épp a végén a "fő" ellenséggel küzdök, de nem egyszerű...mondhatnám úgy is, hogy nagyon szopatós !!!!
Abba is hagytam mert már nagyom felhúztam magam, majd egy pár nap múlva kicsinálom a férget !!!
-
Valty
aktív tag
Ha valaki végigvitte, légyszi majd írja meg, hogy mi lett a vége, mert kíváncs vagyok rá, de a monotonsága miatt, nem tudtam kijátszani

-
mad1
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
16os hsz.
-
mad1
veterán
Kechup

-
-
nrgia
őstag
Már a 9. chapternél tartok, azt is elkezdtem, de kifagyott 45perc játék után, most tolhatom újra!
Nem mintha bánnám!
Hány fejezet van ?
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
2.
Csak itt nem space,hanem ctrl. -
cor
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
jah rájöttem, az 1.+2. azonos gomb lesz, csak az egyik "tap", másik "hold" funkcioval
gugolás ami nincs, csak ha olyan a fedezék
(egyikkel se játszottam
)
3. mondjuk nem csoda a játék "sava-borsa"
-
cor
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
1. van, hosszan a beállitott bill
2. .?
3. nemsoká' (kis telhetetlen
) -
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Beagyal nallam is,de vegul kepbe jon.Szoval en tudok allitani a felbontason.
1280x800 utanna vissza 1680al proballtam. -
Sirandrish
legenda
felbontást ti tudtok állitani?
Én ha állitani próbálom akkor kifagy és kilép a game.. -
cor
őstag
ilyen nálam nem volt
egyszer kellett elejétöl kezdenem egy fejezetet mert a visszaszámlálos-rész volt s a közbementése, hát nem igazán jo ütemben volt
azután minden saving után elmentettem külön a mentéseket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy én bejeztem éjjel
az utolsó harc kicsit idegörlö-unalmas, de nem volt ez rossz játék
(legközelebb majd veszek vmi fegyvert is a vége felé
) -
nrgia
őstag
Vazze mentem már egy pár órát a gameban...kikapcsoltam,mert aludni is kell
..majd újra be...és akkor láttam ,hogy nem az utolsó save-tól kezdhetem! Jó a game na de ez vérlázító...valami ötlet ,arra ,hogy ne kelljen megint végigcsinálni a chapter elejétől? 
-
japy
őstag
Szerintem a végén járhatok mert azzal küzdök aki az elején belém nyomta a dárdáját! Hogy lehet kinyírni mert már bosszant 1 kicsit! Már elveszti a dárdát a pajzsot és mégsem tudom megölni!
-
nrgia
őstag
Én is beszereztem a gamet, hétvégén fel a füles és a világ kikapcs!

-
atesz1974
tag
Igen, egy enyhén ívelő folyosóban kell futnod, a folyosó mellett FELJEBB van egy kehely alakú valami, azt még be kell gyújtani....
Állj a lépcső tetejére a folyosó elején mielőtt lemennél, és jobb oldalt látni fogod, ha azt meggyújtod, onnan már tovább tudod vinni az "ajtóig" a lángot.Érdemes nyomatni, a vége már bedurvul eléggé,
8. pálya: teljes átalakulás, brutál páncél... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
japy
őstag
A temetőbe vagyok és nem bírom a tüzet tovább vinni mert elalszik mire kellene! A fáklyáról leveszem a tüzet de hiába futok vele mire a kaput amire dobni kéne elalszik! Help!
-
cor
őstag
válasz
DjPremier
üzenetére
ha nem figyelted h mit ir ki mikor uj képességet kapsz->
Invenory - Tutorial Notes
ez speciel az afterToucheldob, majd mégegyszer megnyomod a dobogombot, (ekkor belassul) s minimálisan lehet irányitani az egérrel , ezt kell szokni/gyakorolni

annál a képnél meg a még piros kapcsolo a cél, a fenti modszerrel
-
atesz1974
tag
Halihó!
Nem nagyon pörög ez a fórum, pedig a játék igencsak a jobbak közül való
Az első 1-2 pálya még nem lehengerlő, de utána, ahogy fejlődnek a képességeink, egyre frankóbb lesz!Erről a grafikai motorról meg sokan példát vehetnének, AMD X2 4800+, 2 GB RAM és 8800 GT -vel 1600x1200 -ban full grafon, úgy fut XP alatt nálam mint a vízfolyás!
Én most a 6.pályán vagyok, volt egy-két kitartást kívánó rész, szó mi szó....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DjPremier
aktív tag
Én is elkezdtem,de egy pályán lerakadtam
Vmi chapter 3 part 3: Baggage Claim van egy vaskapu és mögötte egy ajto aminek a 2 oldalán lámpák villognak.Az istenért nem tudom kinyitni. 
-
cor
őstag
kiptobáltam az elsö tréning-pályát...tetszik a karakter, ahogy "megmenti" az elején a másikat
irányitása meg ez a "váll fölötti" kameranézet szokatlan számomras nem birok rájönni melyik régi scifi/fantasy filmben volt ilyen "dobókája" a föhösnek
-
Valty
aktív tag
Én is játszom, de nagyon monoton... Most valami temetőben vagyok, ahol zombik futkároznak meg gyíkok nőnek ki a földből. Messze van még a vége, mert már nagyon unom

-
Pecc
őstag
Én játszom.
Grafika szép, hangok jók.
Tetszik, hogy egyre több képessége jön elő.
Kicsit unalmas
Röviden ennyi. -
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oh te szegeny

-
Sirandrish
legenda
Hát én lehet tolnám de most annyi mindennel játszom hogy semmire sincs 30percem se...
Aztán így már nem fér bele
-
mad1
veterán
Ennyire sokan jatszanak ezzel a jatekkal?

-
mad1
veterán
Dark sector

A Dark Sector-ban egy Hayden Tenno nevű CIA ügynököt alakítunk, aki a történet kezdetén éppen egy Lasria nevű szovjet városban teljesít küldetést az amerikai kormány számára. A játék egy olyan elképzelt jövőben játszódik, melyben még egyben van a keleti blokk, az oroszok és az amerikaiak közötti hidegháború meg továbbra sem ért véget.
Forrás és a játék.
Amolyan gears of war klónnak nevezném.
Kellemes forumozást mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kés topik
- Fotók, videók mobillal
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Steam topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,
ez ennyire nem fiatal... majd valahol meg kellene probálni megnézni