Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Trianrta
aktív tag
válasz
Pimpa88
üzenetére
"Na megpróbáltam WPA-val úgy sem javult a sebesség...
Máshol írták, hogy a Mixed módot át kell állítani G-re, ezt is kipróbáltam, semmi hatás.
25-30 Mbps kábelen, 8-12 Mbps Wireless.
Elméletileg kellene tudnia a maximális sebességet a Routernek nem?
Tehát az 54 Mbps az a 30-ast simán hozza, vagy félreélrtettem valamit?"Nálam is majdnem ugyanez a helyzet. 30/20 Mbps Digi Lan nettel.
Kábelen:

Wifin:

Viszont az érdekes, hogy pl ha FTP-ről húzok le egy fájt, akkor gyorsabb a letöltés.
-
MarDani
csendes tag
válasz
Pimpa88
üzenetére
Szia
Ugyan nem ezzel a routerrel, hanem egy asussal próbáltam ami elvileg szintén tudja az 54Mbit/s-et. Lanon asztali gépen csináltam FTP servert és kábelen 11MB-al töltötte a cuccot wifin csak 1,5Megáva, mindegy volt milyen közel vagyok a routerhez. 2 laptoppal is teszteltem. Amúgy én még egy wifit nem láttam amin 3MB-nál nagyobb sebességet sikerült volna elérnem
(persze lehet én jártam csak szar helyeken olcsó wifi-k közelében
)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(persze lehet én jártam csak szar helyeken olcsó wifi-k közelében
)