Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MasterDeeJay

veterán

válasz proci985 #27186 üzenetére

Van pár bug amibe belefutottam:
    Le szoktam rövidíteni az útvonalat ugrálással a tetőkön így elég gyakran beleesek az épületekbe vagy kiesek a pályából ami persze nem igazán nagy gond mert más játékba is előfordult csak itt gyakrabban. (bár ez inkább a lassabb gépemen van szóval lehet az nem bírja a strapát)
    Autók fizikája, előfordul hogy rossz helyre (egy/két kerék magasabb/alacsonyabban áll) parkolok és kiszállok akkor elrepül az autó a levegőbe vagy elremeg máshova. Illetve pár helyen találtam már npc autót ahova fizikailag képtelenség bevinni. (pl földszint alatt lévő metró shopjai között)
    Ugyanígy valamikor több autóm hívódik le és egymást összetörik és levegőbe repítik (bár van fent vehicle shop mod lehet az okozza, vicces nézi ahogy a kukásautó ledarálja a rendőrkocsit)
    Valamiért 1 milliárd pénzem lett junk eladás után. Bár olyan sok volt amúgy is hogy nincs jelentősége.
    Nem működött semmi (fegyvert sem tudtam elővenni) egy esés után és csak előző mentés oldotta meg.
    Most furcsa módon meg alig sebeznek rám egyes npc-k, állok lőnek és alig megy le élet néha a regen többet visszatölt de van hogy quest-es npc-k keményen le tudnak darálni.
    Viszont összességében nem találkoztam gamebreaking buggal, ahogy hallottam kiadáskor volt gond rendesen de mostani állapota szerintem rendben van.

Új hozzászólás Aktív témák